Tics

Jag har blivit smittad av Maskis tic. Hon har ett slags hummande ljud för sig ibland och jag märkte igår att jag har tagit efter det. Det gör mig inget, jag tycker om hummnadet, men upptäckten fick mig att fundera på om jag har egna tics och om mina vänner råkar ta efter dem?! Något jag själv inte kan svara på, irriterande nog. Så ni som har träffat mig, har jag tics och är de i så fall smittsamma?!

Kommentarer:
Postat av: El Mango

Ha ha... nissar - kul uttryck. Särskilt när jag tänker på att "nisse" är ett ord som vi i vårt hushåll brukar ha som synonym för det mesta. En "nisse" är typ en "grej".

Av det du hade skrivit tidigare i din blogg (om att snegla på folk på jobbet t ex) trodde jag i o f s att du hade några dvärgar. Men två nissar är väl ingen katastrof?

Man kanske kan säga att du amputerade några nissar med det norrländska sällskapet? Fast amputation låter i o f s inte så erotiskt...

Postat av: Cecilia

Recept kommer. Ikväll!

2006-01-28 @ 17:34:04
URL: http://cissan.blogg.se
Postat av: Virvla

Njae, alltså...det var ju dvärgar. Det var jag som hade blandat ihop det. Nissar var det längesedan jag hade *suck*

2006-01-28 @ 17:49:13
URL: http://virvla.blogg.se
Postat av: My

Hej utmanar dig i detta:

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande

2006-01-28 @ 21:22:43
URL: http://confused.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits