JAG FLYTTAR!!

http://virvla.se

se till att flytta bokmärken etc ;-)

puss!


PS.
Det kan ju vara en del barnsjukdomar på nya bloggen, men jag jobbar hårt på det!


Nytt ord (och kategori)

Klyftigt Det använder i alla fall jag väldigt sällan. Tyvärr. För det är ett så roligt ord!


Ja, jag använder fortfarande min blogg som en vanligt blogg trots det närstående bytet (jag har blivit lovad hjälp av Fröken Rosa ((samt hennes pojkvän)) och jag är otroligt nöjd), jag kan ju inte sluta blogga som ni såg av min hysteriska dag igår där jag slog rekord i flooding på bloggen och postade 10 inlägg. Fastän jag tror bestämt att minst ett av dem var på andra sidan midnatt och borde räknas med i dagens skörd. Blogg.se förstår däremot sällan sådant har jag märkt. Även statistiken är lite missvisande. Jag undrar vilken tidszon Blogg.se servern hör till?

jag skiter i att jag floodar min egen blogg

Jag träffade en man för några dagar sedan. Han var så vacker. Han stod utanför Ica i Alvik och sålde Situation Stockholm. Jag hade velat bjuda hem honom på te, han såg frusen ut. Han stod och svarade så artigt på frågor och tog verkligen sitt jobb på allvar. För hans skull gick jag in på Ica för att köpa något onödigt, för jag hade ingen växel. Sedan köpte jag givetvis en tidning av honom trots att jag redan hade en hemma. Han blev glad.  Jag ville ge honom min hundralapp och säga behåll växlen men ville inte verka nedlåtande. Så han fick pula upp växeln ur sina smutsiga jeans och ge mig de trasiga sedlarna och sedan fint lägga fram tidningen överst i högen för mig att ta. Jag ville ge honom en kram men ville inte direkt åka dit för sexuella trakasserier heller.
Han såg ut som om han hade varit med om mycket, och accepterat sin lott.
Jag ville stoppa ner honom i en ask med bomull så att inget ont skulle kunna hända honom igen.
Istället hälsade jag noga, såg honom i ögonen och tackade så mycket efter att jag köpt tidningen. Försökte bete mig som en korrekt kund eftersom han så gärna ville vara försäljare ut i fingerspetsarna. Jag hoppas det gick bra. Att han inte såg någon medkänsla i mina ögon utan att han bara såg en kund som gärna ville läsa hans tidning.

Ibland kan jag tycka att det är svårt. Vart går gränsen mellan nedlåtenhet och medkänsla?Jag tänkte fortsätta och skriva om alkisen i Dublin men jag blev
distraherad av Knatten och skrattade så mycket att jag inte längre kan skriva seriösa blogginlägg. (Dollys fel)

det var en gång en blogg...

...den bara väntade på att få bli skriven. Jag loggade ivrigt in mig på blogg.se för att skriva den. Jag skrev en del och valde sedan att trycka på Publicera knappen. Sedan fick jag vänta i 8 minuter på att inlägget skulle publiceras. Det blev i alla fall gjort och jag loggade, någorlunda glad i hågen, ut.
Ett antal minuter senare försökte jag logga in igen för att uppdatera bloggen som var något ledsen över att inte ha blivit helt färdigskriven. Då tog det mig ungefär 5 minuter att logga in.
Är det för detta statistiken och första sidan ser konstig ut? Är det detta som de skulle ändra till det bättre för en vecka sedan när det hela började? (okej, jag överdriver lite med en vecka, men jobbar man i en kundtjänst lär man sig)Jag började se lite grann på
One hour photo enbart för att jag upptäckte Michael Vartan i filmen. Vilken karl. I alla fall. Jag såg aldrig slutet. Så. Är det någon som snabbt vill tala om slutet för mig? Jag skulle bli glad och tacksam!

Och så vill jag länka till en bild som Holy Gspot hade lagt ut...Den är så fin.
Jag tänker fortfarande på den där filmen då och då.
Och är det någon som förstår slutet på den?! Vad lovar Jack Ennis?!

Finns Veronica Mars som dvdbox med svensk text? Jag måste inte ha svensk text men jag tycker om att alternativet finns. Jag tycker om serien, jag missade tyvärr halva idag. Mest är det tack vare Kristen Bell. Jag vet inte varför, men jag diggar henne.


Ctrl + C mina vänner, glöm aldrig det innan ni sparar och publicerar!


ps
måste bara tillägga att jag har htttat en ny blogg som jag diggar, nämligen Muttrar och fördömer! (ni hör ju, bara namnet på den är ju guld)

Ja vi älskar FBK!

WOOHOOO!!
Det riktigt sjuka (men underbara) är att jag ett tag i tredje kollade lite på golfen. Sen när det bara var ca 1½min kvar knäppte jag över och tänkte "det skulle inte förvåna mig om de hittar på något nu" och sen sekunderna senare gör de första målet. Segermålet bara skrek jag vid. NEEEJ (passet som jag en tiondelssekund trodde skulle gå fel) och JAAAAAAAaaAAAA! (aa är för att jag hämtade andan mitt i)

Alltså...det är knappast en
perfekt snopp som länken vill göra gällande. Om en kille knäppte upp byxorna och släppte ut den skulle jag nog gå hem.

Den här köpte jag också idag, tack vare Turbotrollet. Jag kunde inte låta bli utan var tvungen att köpa genast! Jag gillar Megastore för jag kan hämta grejerna och behöver aldrig betala någon frakt.

Jag hade en hel del annat att blogga om också men jag glömde bort i extasen.

SÄMRE ÄN SALO

Ja, så sjöng Wolfpack för Stefan Liv efter att han klantat sig och släppt in en puck till och med jag hade haft en hyfsad chans att rädda. Efter 13minuter och 4 mål i röven bytte han ut sig själv. Jag hoppas att varken han eller laget har hämtat sig. Erkgärds är inte en rimlig ersättare så han måste stå ikväll.

FÄRJESTAD FÄRJESTAD FÄRJESTAD...

Behöver jag nämna att jag lyssnar på Vargatjut?
Lyssna här och ladda ni också!! (bara snuttar hittar inte hela låten någonstans men ni kan ju lyssna på repeat. Kom igen. Jag vet att ni vill!)


Om någon skulle se mig nu skulle de tro att jag var galen...sjunger med högt och glatt och gestikulerar...Åh Färjestad åh Färjestad vargarna från Värmland Färjestad...Alla lag rädda är för vargen, Färjestad åh Färjestad, vårat kära Färjestad, starka och arga vargar, Karlstads mästarlag...

Wordpress var inte så lätt som jag trodde

Jag får det här felet men kanske har jag inte fyllt i allt korrekt.
Se gärna min kommentar hos Miss Pink.

Det här inlägget var från början längre, men eftersom blogg.se ÅT UPP DET när jag försökte publicera och jag givetvis klantade mig och glömde kopiera hela skiten så fick jag skriva om det. Nu kopierar jag nogsamt texten.

Lägenhet säljes i centrala Karlstad!

Fräsch och välplanerad tvåa med toppenläge mellan Sundstatjärnet och Herrgårdsparken. Stabil förening, rotrenoverat och stambytt. Panoramautsikt över vattnet och nära till både centrum och Norrstrand. Trevligt utformad med burspråk i kök och högt i tak.

HÄR finns lägenheten på nätet.

(jag tar bestämt avstånd från gardinerna, de sitter där i brist på annat)

Till sommaren är det klänningar som gäller

Men vilken ska jag köpa? Har hittat alla på Asos och har råd att köpa en. Bara en.
Snälla hjälp mig! om ni kommer med förslag får ni gärna ha motivering också.

Röd med prickar 
FCUK bar axel
Ännu en med bar axel
Rutigt femtiotal (eller fyrtiotal?) finns tyvärr bara i beige vitt men jag älskar modellen.
Ballongklänning (jag är kort, kommer jag kanske se ut som en boll i den här?)
Röd med prickar (det är en annan, inte samma som ovan)
Svart med prickar
FCUK animalprint (jag gillar verkligen ärmarna, men färgen känns lite fel inför sommaren om jag ska ha den dagtid)
Vit skjortklänning (verkligen inte m in grej med vitt eller skjorta men den här såg så fräsch ut med bältet)

UPPDATERAT
jag stryker efter hand de som jag inte tänker köpa...

Jag har nu köpt Ballongklänningen!! Köpte en L för jag brukar ha 12 när jag är på Irland även om L kändes lite deprimerande att köpa. Den kändes mest användbar, jag kan ha den när jag går ut, ska vara fin, till jobbet osv. Den röda med prickar ledde länge men den är lite för lik den orangea och vita som jag köpte på Zara för ett tag sedan. Jag menar inte att de är väldigt lika men det är ungefär samma användningsområde. Sorry Linda ;-)

de sju dödssynderna

Jag verkar vara ganska skyldig till dem alla 7, men Lust allra mest.

Greed:High
Gluttony:Medium
Wrath:High
Sloth:Medium
Envy:Medium
Lust:Very High
Pride:Medium

Take the
Seven Deadly Sins Quiz

Jag har sett en lägenhet... (uppdaterat)

...den verkar för bra för att vara sann. Förmodligen är den det också men jag har mailat mäklaren utifallatt. Något måste vara fel på den. Det var återvisning i måndags och den är fortfarande inte såld, hur kan det vara möjligt? Fast....det är ju torsdag idag, alltså kanske det blir klart idag. Det är ju trots allt inte så att alla budgivningar går på 12 timmar som de har gjort på de lägenheter jag har tittat på hittills.
Håll tummarna!!!

Idag ska jag sitta vaken hela förmiddagen och vänta på att mäklaren ska ringa för att ge mig det tråkiga beskedet; tyvärr lägenheten är såld. (alternativt: budet ligger på 1,8)

UPPDATERAT 09,19
Ja, den var såld såklart.
En ganska dryg mäklare sade åt mig att den var såld.  (jag fick själv ringa upp, nu hade ju inte mäklaren något att vinna på att ringa mig. annars ringer de alltid både i tid och otid) "det var ju visning i helgen" sade hon på ett självklart sätt. "jaha, men den ligger kvar på nätet" sade jag då. "ja men den ska tas bort" sade hon då. Jag orkade inte bry mig. Lägenheten gick för 1350k vilket var rätt billigt ändå. Fan.

Rabarber rabarber

Jag har en liten reminder som det står Rhubarb på. Undrar varför.

Eyeko fat balm

Köpte ju Eyeko fat balm samt Läsö saltcare shampoo från Eleven för ett tag sedan. Jag fick paketet idag eftersom Eyeko var slut o jag fick vänta någon dag extra för att det skulle komma in. Det gick ändå väldigt snabbt!

Jag måste säga: Eyeko is the shit på kinderna. Jag köpte färgen Raspberry och först tyckte jag den blev lite starkt rosa men efter lätt gnuggande så smälte det in jättefint! Jag var också lite orolig för att det skulle bli för blankt men inte alls så, det smälte in och ser naturligt ut. (Jag tog ett foto men eftersom jag inte vill visa hela ansiktet ser man bara en groteskt stor kind. Jag kommer nu radera fotot från mobilen.) 
På läpparna är det dock ingen höjdare. Mjukt och bra som cerat men jag är inte jätteförtjust i färgen det gav, drar lite åt det lila hållet. . Kan tänka mig att Strawberry vore bättre för mina läppar...något för nästa lön kanske.

Schampoot har jag inte hunnit använda än men det luktade lovande, dvs inte särskilt gott.

Självhushållning

Jag beundrar sådana här människor. Och de verkar ha en ganska balanserad bild av vad de vill och vad deras barn får göra.
Ibland önskar jag att jag vore lite mer lagd åt det självhushållande hållet men jag är rätt nöjd med att odla potatis i hinkar på balkongen också. 
Om jag levde så ett tag kunde jag lära mig att inte konsumera så mycket. Kanske.


Persbrandt och Zlatan ihop. Jag får alla möjliga fantasier av det...men Micke, går det inte att göra något åt tuttarna? När jag såg dig hade du kavaj och du var jävligt jävligt hot men tischa ska du nog hålla dig ifrån tills tuttarna har försvunnit.

Jag läste på texttv att Hagamannen har anmält Expressen till PO. Bra! Men även om de fälls händer väl inget.


I min iPod (Ulf Lundell, jag älskar dej)

Igår skrattade jag så mycket på jobbet att de tittade konstigt på mig och undrade om jag mådde bra. Jag lyssnade på På minuten , mitt favoritradioprogram på min iPod. Jag älskar att man kan prenumerera på det och få det podcastat och klart. Jag hatar att det aldrig går att ladda ner förrän typ två veckor efter sändning fastän man ska kunna ladda hem det dagen efter egentligen.

Annars lyssnade jag på RippRapp som är en favoritskiva! Jag har liksom glömt bort den lite på sista tiden men den kom tillbaka med en spark rakt mot min mage. Ute på tippen, Håll mej...åh ingenting, Stjärnorna, Hav utan hamnar, Du tog mej, Växelvis går kärleken...herregud vilka spår!
Hans setlista från 1/4 är inte att leka med heller. Isabella, Evangeline, Natt, Kristen kommunist, Kyssar och smek, Kapten Kidd, Nästan ditt namn, Hon gör mej galen...BOOT PLEASE! Men...jag kan tänka mig att Isabella blev sönderskriken som Hon gör mej galen. (låt inte dom jävlarna ta dej!)

Såg förresten på Aftonbladets webbtv några som hade gjort en låt om Ulf Lundell och inte förstod varför han hade blivit så stor. "Det kunde lika gärna ha varit Thomas Ledin". Jag vred mig i plåga. Det hade inte lika gärna kunnat vara Thomas Ledin.
Men de visade en massa Lundellbilder så jag var ju tvungen att se skiten tre gånger. Alltså, jag stängde av efter bilderna och tryckte på igen...så jag fick se bilderna igen. Mmm.

Sluta. Jag vet vad ni tänker. Jag vet. Han är en gubbe. Men han är en het gubbe! Om jag fick ett val mellan honom och typ...någon annan sexsymbol....eh...vilka finns det? Freddie Ljungberg. Om jag fick välja mellan Lundell och Ljungberg skulle valet vara lätt. Ljungberg, stick och böga dig liksom.

Jag har manligt dna

ja, enligt det här personlighetstestet i alla fall. (scrolla snabbt ner om ni inte orkar läsa och för muspekaren över de olikfärgade fälten i fyrkanten så får ni se vad jag är)

Det stämde förvånansvärt bra faktiskt, men...ehm......är jag helt oempatisk?! Då har jag nog fel jobb. Och är jag verkligen så maskulin? Ja det är jag kanske.

Jag undrar vad jag ska jobba med om man ska följa mitt personlighets dna, är det någon som har några idéer?

Man kan klistra in fyrkanten som man ser längst ner på sidan med hjälp av koden man kan kopiera. Detta funkar inte utan varje gång jag har försökt klistra in den har Blogg.se raskt kastat ut mig helt och hållet. Försökte på Wordpress också men där hamnade bara aldrig någon ruta fast den kastade inte ut mig. Undrar vad som är fel.


Jag hittade testet hos Crrly.

Hello Kitty!

                     

Jag älskar ovansående lilla katt. Jag är säker på att jag har skrivit om det tidigare. Hon är liksom inget, hon är en söt figur som finns på en jäkla massa grejer, dataspel osv. Men jag har inte lyckats klura ut hur hon kom till från början. Vad jag menar med att hon inte är något är att ofta så är grejer tex. klädmärken, dataspelsfigurer, tecknadefigurer etc från början men hon bara finns, skapad av företaget Sanrio.

Första gången jag stötte på Hello Kitty var nog när jag var väldigt liten och fick en plåtresväska i storleken 10cm x 5cm (ungefär) där HelloKitty åker bergochdalbana men jag tror att jag var medveten om henne även tidigare än så. Första gången jag förstod att hon hette just Hello Kitty var jag mycket äldre men jag har alltid önskat mig saker med "den lilla katten" på.

En gång i USA när jag var på Universal Studios fanns det en liten Hello Kitty butik och jag började nästan hyperventilera. Köpte smågrejer eftersom jag inte hade råd med så mycket. Det jag ångrar mest av allt är att jag inte köpte någon av de Keroppi saker som fanns där. Keroppi är en groda även han skapad av Sanrio men han finns inte längre att få tag på. (Det är honom jag har klistrat in bredvid Hello Kitty ovan)

Man kan köpa det mesta med Hello Kitty på, men
det här är nog ändå något av det mer extrema som jag har sett. Otroligt roligt, om jag någonsin köper en bil är det inte utan att jag skulle kunna tänka mig det...

Jag kom att tänka på Hello Kitty igen därför att jag igår betalade handpenningen på min Rosa Bussarna resa och nu alltså officiellt är bokad!! Till hösten åker jag till Ryssland - Transsibiriska - Mongoliet - Kina - Korea - Japan!! :-) Någon som vill följa med? Resan finns på www.rosabussarna.com och kostar ca 35000.
I Tokyo måste det finnas obregränsat med HelloKitty saker? Kan man skicka saker från Japan, är det dyrt, tar det lång tid, är det säkert? Är det någon som vet detta skulle jag bli otroligt tacksam för jag tänkte shoppa en hel del både i Kina Korea (hemlandet) och Japan och jag tvivlar på att jag kommer kunna ta med mig allting hem i väskan. I och för sig funderar jag på att ta med mig mest kläder som jag kan slänga så jag kan kasta ur en massa och på så vis få plats med mer packning men samtidigt vill jag ju inte springa omkring och känna mig sunkig i en månad.


Jaaa jag vill!!

Men jag är inte uttagen. Jag visste inte ens att tävlingen fanns. Nu fick jag något att fantisera om på jobbet....Vad skulle jag göra? Uppdatering följer...

Daniel Svedberg är inte välkommen tillbaka

BolticGöta hoppas verkligen seriöst på Daniel Svedberg inför nästa säsong. Nyheten finns på www.vf.se och jag blev så trött så trött när jag läste det. Ja, jag förstår. Det finns ett begränsat antal bra bandyspelare i Sverige och de som finns vill givetvis inte spela i ett lag som hänger sig fast med naglarna i det allsvenska kontraktet.

MEN VAKNA FÖR FAN!! Kommer ni ihåg vad han gjorde förra gången? 

Daniel Svedberg: "aaaj, jag har lite ont i hjärtat, jag måste hoppa av spelarbussen för att ta mig hem och nu sjukskriver jag mig"
BolticGöta: "okej, krya på dig, vi är ju mitt i säsongen och behöver dig frisk"

En dag senare:

Daniel Svedberg: "jag har brutit mitt kontrakt med BolticGöta och kommer hädanefter spela för Vänersborg (eller vad det var för klubb)."
BolticGöta: "ojfanfan"
Fansen: "Daniel Svedberg din jävla h*ra!! Kom aldrig tillbaka"


Vem är på väg tillbaka? jo, Daniel Svedberg, spelaren som har spelat för flest klubbar i Allsvenskan. (ja, det vet jag inte, men jag tror det)

Jag håller alltså fortsatt inne med mina pengar för Tusenklubben.

så här ser jag ut...

...enligt HM Rowells i alla fall. Det fanns bara otroligt tråkiga kläder att välja mellan när man skulle klä på sig (oj jag menar, klä på klippdockan) men det här är väl det som är mest likt mig!Det här inlägget är så ointressant att det borde förbjudas. Jag ska diska och sova istället för att sitta här och skriva en massa skit.

Borglömda, sällan använda ord

Jag tittade på golf från Algarve och lyssnade på Göran Zachrisson för ett tag sedan. Jag älskar Zache. Han använde sig av ett ord som jag inte hade hört på ett tag: Fiffigt
Jag insåg att jag älskar det ordet! När jag var liten var jättemycket fiffigt men nu förtiden är sällan saker det. Jag har lyckats använda ordet en gång sedan jag återupptäckte det men ska försöka använda det mer flitigt hädanefter.
Vad finns det mer för ord som behöver komma fram ur gömmorna?!

Man behöver en bra start på dagen

Lite lagom mellow sådär men ändå absurt rolig. (klicka HÄR)

Tjejens kläder är klockrena, jag vill ha dem!!

Men hallååå vi är ju kåta

Sitter här med en vän på jobbet, det är bara vi två här ikväll för de andra tre som skulle jobba är sjuka. Vi har haft vansinnigt mycket att göra, men samtidigt har det varit ganska skönt med bara vi två här utan en massa andra störande moment. Hon är trevlig och vi kommer bra överens. Jag önskar att jag själv kunde få välja mina medarbetare!

I alla fall sitter vi och pratar sex. Hon har just sagt till sin kille att de lika gärna kan leva i ett öppet förhållande eftersom de aldrig har sex (han vägrade, alltså inte att ha sex men att leva i ett öppet förhållande), hon är frustrerad. Jag är också frustrerad och har ingen kille att tänka på eller ha sex med. Vem av oss har störst chans att få till det egentligen. Hon antar jag men hon hävdar jag. Jag vet inte. Det enda jag vet är att vi sitter här båda två och är sexuellt frustrerade och avundsjuka på varandra. Livet är inte alltid lätt.

Enligt mitt horoskop i Plaza kvinna är det jag som kommer få ligga den här månaden. Hon kommer bara bråka. Hon blev bitter.

Vi får väl se, i slutet av månaden hur det har gått...

att träna maniskt

Satt och läste Argastes blogg. Han är arg på Fantis för att han har lurat honom till att sova orergonomiskt (det där ämnet hade han SÅ stulit från CouchKitten, hitta på ett eget liksom.) och pratar om att han numer tränar maniskt.
När ska jag börja träna maniskt? Kanske när jag vågar ställa mig på löpbandet. Jag är lite rädd för att det ska ta fart och skjutsa iväg mig ner i golvet. Och de där jävla maskinerna (har bara sett dem på SATS) där man liksom håller i pinnar samtidigt som man springer med fötterna fast i några jävla grejer, det ser liksom ut som man åker skidor nästan fast inte riktigt. I alla fall testade jag den och jag höll på att dö. Den måste vara uppbyggd för folk enbart över 180cm?! Vilka jävla jättekliv den tvingade mig till. Ingen kondition har jag heller så jag orkade ingenting. Skämmigt. Så nu vågar jag bara gå på pass.
Tess...ska vi gå iväg med den där personliga instruktören någon gång? Så kanske vi kan ge varandra moraliskt stöd?
Imorgon ska jag bodypumpa. Blev grymt (nåja) påmind av en kompis om hur jag såg ut för några år sedan när jag började bodypumpa. Jag byggde några jävla arm och nackmusker på ganska kort och såg ut som en kvinnlig Hulken. Osexigt. Tur att jag slutade. Varför fick jag inga magmuskler på köpet undrar jag?!

Var på en visning på en drömlägenhet idag. Mäklaren gissade på ca 1,3 men trodde att den skulle gå för mer. Jag kan alltså inte buda på den förrän den andra lägenheten är såld. Jag kan alltså inte buda på den alls. Livet är jävligt orättvist.

en salig blandning

Sitter nu och käkar stekt lax, lök och svamp (stekt ihop), kokt broccoli, fetaost samt en liten skiva bacon som fanns kvar i kylen. Jag tror inte det är meningen att det ska passa ihop men det funkar okej.
Jag är ingen fiskälskare och att köpa lax själv och steka ger mig så mycket vuxenpoäng att jag nästan måste sätta mig ner. Fast jag sitter ju redan.

Hittade ett par fantastiska beiga skor idag! Slingback med en liten klack (kanske tre - fyra cm) och peeptoe. De kostade nästan 900 så jag köpte dem inte, jag vill ju egentligen ha de bruna Vagabond ballerinaskorna som jag har sett och jag kan inte köpa båda. I och för sig verkar Vagabondskorna vara slut men det är nog ändå de som jag skulle ha mest användning för om jag ska vara ärlig mot mig själv. Hur ofta går jag i klackar nuförtiden? I gymnasiet och några år därefter hade jag inga skor utan klackar, undrar hur jag överlevde? Var mina fötter härdade på den tiden eller hade jag alltid ont? I gymnasiet tappade jag iofs båda lilltånaglarna en gång bara för att jag hade gått i ett par skor som klämde så. Det var mina favoritskor, de står fortfarande kvar hemma hos mina föräldrar för framtida skratt...de har en decimeter hög klack, minst och ganska hög platåsula fram. Ja, jag blev ju lång i alla fall.

Ni bloggare har varit fasligt tysta idag? Håller alla på att byta från blogg.se? (det hoppas jag)
Jag har laddat hem wordpress nu men kommer inte hinna börja pilla något förrän jag ska till jobbet. Innan veckan är slut borde jag däremot ha fått upp min egen blogg! (hmm, jag får vara försiktig så jag inte lovar för mycket)

Ingen online på msn heller, hallåå vad gör ni?! Får jag också vara med??

Suck pust och stön

Jag har rotat reda på mina htmlpapper, undrar om jag har något nyttigt här? Borde rensta undan på skrivbordet först men har inte riktigt någonstans att lägga skiten om jag ska vara helt ärlig. Vilket man givetvis inte ska vara.

I alla fall kommer jag flytta inom en vecka eller två, håll utkik!! Pallar jag inte hemsidan så blir det wordpress nästa för mig. (de fiffiga kan hitta dit redan nu)

Jag höll på att dö av hunger när jag kom hem, käkade mjölk och branflakes och kokade ett ägg. Håller nu på att spy så mätt är jag och ägget ligger här och glor argt på mig och undrar om det kokades i onödan. Magkatarren gör sig gällande antar jag, trots att jag inte fått något magknip än.

Ska jag sova eller koda?
Ska jag vara helt ärlig förstår jag mig inte på Surftown riktigt än. Önskar att jag bara förstod det sådär *knäpper med fingrarna* men tyvärr. Trots det fick jag lite beröm igår från Cissan när vi höll på att pilla med lite grejer, det var skoj! :-) Det är kul att känna sig lite duktig ibland.

Neeeeeeeeeeeej DET ÄR INTE SANT

Förlåt förlåt förlåt. Från djupet av mina värmländska rötter, FÖRLÅT!!!

Ja, om
det är sant förstås. Vilket det givetvis inte kan vara. Jag dementerar!  I Värmland är vi goa och glada och tar livet coolt och dä ôrner säj, vi tar dä imôra och allt vad nu fördomar säger om oss. Ondskan stammar INTE från oss. Det kan bara inte vara så.

UPPDATERAT
Här kan ni läsa mer om skräcken. De är inte sena med att dra ut i skogarna, Aftonbladet.

say what?!

Ja man lär sig alltid något nytt...


Your Ideal Relationship is Marriage

You've dated enough to know what you want.
And that's marriage - with the right person.
You're serious about settling down some time soon.
Even if you haven't met the person you want to get hitched to!

What's Your Ideal Relationship?

Tvshop

Jag tittar på tv på udda tider eftersom jag är vaken på udda tider. Därför känner jag numer ett behov av att köpa:

* Magic bullet
* Walk Fit
* Slim n lift
* Silverstar
* Energym lateral stepper
* George Forman grill (den finns inte på tvshop längre, men ska vara the shit enligt min vän i Kanada)

sjukt godis

En fråga bara, är man på något vis störd om ens godispåse ser ut såhär? Inte själva godiset utan sättet det ligger på. Jag ogillar när det blir oreda i påsen eller när den är helt full så jag måste känna mig för och inte vet vart godisarna finns.


jordnötsbiffar

Bilderna blev långt ifrån perfekta men eftersom jag har Mamsen som förebild och inte Anne (vars standard jag aldrig kommer komma upp i, varken vad gäller foton eller mat) så går det bra! *hihii*

Första bilden: Jordnötsbiffar, Cissans recept
Det blev grymt gott men jag hade nog i för mycke soja i såsen...
 

Andra bilden: Bulgursallad, mitt eget recept

Oh my fucking god blogg.se, get a grip already

Jag är sjukt sjukt trött på att inte ha någon statistik.
Jag är sjukt sjukt trött på att inte kunna kommentera ordentligt utan vara tvungen att starta om utan att veta om jag floodar någons blogg.
Jag är sjukt sjukt sjukt trött på att allt går så inihelvete långsamt.
Jag är sinnessjukt trött på hela blogg.se och att jag kommer vara tvungen att betala om jag vill ha mer utrymme. NEJ jag tänker inte betala, JA jag tänker flytta min blogg när den har nått ca 95%. Just nu är den på 83%.

Okay, så vad ska jag göra istället? Jo, jag har reggat min egen domän (för längesedan) och tänkte fixa mig en hemsida och blogg på den. MEN det betyder att jag kommer outa mig mycket mer än planerat. Så jag har även reggat mig på blogspot och några fler bloggeritjänster så jag har att välja mellan. Just nu känns det inte som om jag någonsin kommer orka göra en hemsida, jag måste ha hamnat i något slags apati. För bara ett år sedan hade det tagit mig en vecka att svänga ihop en något kackig men ändå publiceringsbar hemsida. Nu har jag inte ens orkat börja koda. Köpte domänen i januari.

Emelie, MissPink, hur funkar wordpress? Reggar jag mig där och kan peta in allt på min egen sida? Jag tror jag behöver seriös hjälp med detta, jag har blivit  lat och har dessutom glömt alla gamla knep och trix.Thomas Ros hockeyblogg på Aftonbladet tycker jag faktiskt inte om alls. Han uppdaterar dåligt och när han väl skriver är han skrämmande ointressant. Varför fick hockeyn Ros och fotollen Laul? Livet är inte alltid rättvist.


HA!! Just det!! Jag är glad över att någon håller med mig.

UPPDATERAT
Ett annat ställe på internet som jag HATAR HATAR just nu är www.home.se där jag råkar ha en emailadress. En emailadress som jag ALDRIG KOMMER IN PÅ FÖR ERAN JÄVLA SERVER ÄR SÅ FÖRBANNAT PUCKAD OCH NI ÄR FÖR SNÅLA FÖR ATT FIXA DET OCH JAG HATAR ER ERA JÄVLAR JAG FÅR JU ALDRIG MINA EMAIL! Det är sedan de blev uppköpta av spray.se som det har gått riktigt åt helvete. Minst en dag i veckan kan jag inte logga in. Minst. Jag har mer eller mindre gått över till gmail men en del har fortfarande home adressen så den används (tack och lov mer och mer sporadiskt.).

Schema

Jag har fått mitt schema för en månad framöver. Vi får det alltid försent. Man har rätt till att få det minst 2 veckor innan det börjar gälla men vi får det alltid ca 1 vecka innan och det är otroligt påfrestande. Nu har jag i alla fall fått det OCH DET SUGER! Jag har två omgångar femnättersperioder. Fem nätter i sträck är det längsta vi får jobba men hittills har fyra varit det längsta jag faktiskt har jobbat. Fyra känns ganska långt kan jag meddela.
Min enda önskan var också att jag skulle vara ledig så mycket som möjligt 26-29april. Jag jobbar HELA den perioden. Tack schemaläggare! Nu blir det krångligt som fan att byta. Och innan någon frågar kan jag meddela att jag inte har någon semester att ta ut för jag behöver all semester till hösten när jag ska ut o resa!

Jag kan inte ljuga men jag är bra på att skämmas

Jag visste det, jag skulle inte kunna tiga ihjäl det. Jag kan inte ljuga och att bara vara tyst är ju också en form av lögn ibland. Idag, just nu, skulle jag egentligen sitta och göra högskoleprovet!  Men det gör jag inte, oh nej då. För igår fick jag för mig att jag inte ville, att jag hellre var hemma och var helt ledig en dag utan förväntningar på mig, utan att jag skulle behöva träffa någon (jag har haft ett hektiskt socialt schema under mina lediga dagar) och utan att någon egentligen skulle veta om det. Jag skulle helt enkelt kunna gömma mig hemma och göra alla de där grejerna som jag har velat göra nu när jag var ledig men inte kunnat för jag ska träffa fan och hans moster. Missuppfatta mig rätt, jag har haft jättetrevligt och det har varit extremt kul att träffa alla, men det blev lite för späckat bara. Jag tycker om min ensamtid.
Men jag hade ju betalat för högeskoleprovet säger min snålhet mig, jag borde gjort det.
Men du behöver ju ett resultat, ditt går ut om ett år, säger förnuftet mig.
Jag skiter i det svarar jag båda, jag hade sovmorgon, sen har jag städat lite (kors i taket) och nu ska jag se på Mythbusters precis hur mycket jag vill (tills avsnitten tar slut). Så det så. Senare ska jag fortsätta städa, jag funderar till och med på att torka golvet om jag nu kan se större delen av det efter städningen.

Nu vet ni. Vart jag borde vara och vad jag borde göra. Skäms på mig!
(men det är skönt med en extra dags ledighet)

70års present

I juni fyller världens kanske bästa pappa 70år. Vad ska jag ge honom? Han vill absolut inte ha något alls, han vill absolut inte resa någonstans. Han vill absolut inte ha fest. *suckar*
Det enda han tycker är riktigt riktigt roligt, hans största intresse, det är att spela golf. Så jag tänkte ge honom en ny riktigt fin golfbag. Men ibland känns det så hopplöst att ge honom saker, han blir liksom sällan riktigt glad utan mer "åh nej varför gav du mig en så dyr present".  Men en golfbag behöver han också och jag kan gå ihop med mamma. En chipkorg ska jag köpa till oss båda så kan vi öva hemma på gräsmattan. Och sen tänkte jag kanske gå till en fotograf och ta bild av mig själv? Och rama in? Är det en fånig idé? Vad ger man egentligen till en som fyller 70? (jo, och en Asterixbok får han, det ger jag honom varje födelsedag och jul. Det finns ju inbundna samlingar nuförtiden och Asterix is the shit if any)

slösurfande helt i onödan

Sitter här och slösurfar. Har väl varit inne på läst på Aftonbladet kanske tio gånger. Det står forrfarande samma sak (Färjestad vann med 0-4 tack och lov! nu vänder de det här, no problems). Jag hittar inget nytt att surfa på och av någon anledning kommer jag inte in på jobbmailen. Jag borde helt enkelt stänga av datorn och sova. Istället går jag för femte gången in på Google Reader och kollar om någon har bloggat. Sen kollar jag min mail. Sen kollar jag Aftonbladet. Sen kollar jag typ alla mina länkar, igen. Herregud så värdelöst, har jag verkligen inget bättre för mig?

Jag läste ut den värdelösa jävla deckaren förut i alla fall. Reginald Hill, Godmorgon midnatt. Akta er noga för den, den är skittrög och seg och dålig. Jag fick en dålig eftersmak efter att ha läst den, men nu är den i alla fall utläst.
Ska nog fortsätta läsa Little house cookbook istället. Jag älskade Lilla huset på prärien böckerna när jag var liten och kan fortfarande läsa dem för mysfaktorns skull. I den här boken finns en samling märkliga recept från Laura Ingalls Wilders tid, flera av dem har hon nämnt i sina böcker om inte alla. Jag har rent generellt varit lite besatt av vilda västern i unga år. Ponnyexpressen såg jag på tex. Skrev ett arbete i engelskan om Wild Bill Hickock osv.

Nehej, nu ska jag nog ändå försöka mig på att sova lite. Godnatt!


Okej, men
snubben är stuntman. STUNTMAN. Fatta. Han får ju betalt för att göra farliga grejer, vad trodde han?

Otto ditt jävla offer

Om det finns någon människa som jag just idag ser ner lite extra mycket på så är det Otto Sjöberg, Expressens chefredaktör och ansvarige utgivare. Att innan ens häktningsförhandlingar och faktiskt häktning hänga ut en man med bild samt för och efternamn känns inte alls bra. Trots fantombilden och allt annat som han försvarade sig med så anser jag, lekmannamässigt förvisso, att det måste bli svårare med vittnenstrovärdighet osv. Jag menar, vill de inte få honom dömd!? Anser de att de har gjort ett så bra jobb själva att en ordenlig rättegång inte behövs?? Det är klart att DNAbevisningen är jättestark men hur vet de att den kommer vara tillräcklig för att döma honom för alla våldtäkterna? Som det är nu är han ju tex bara häktad för 3st.

Och familjen, som redan har det svårt, tänkte de någon enstaka sekund på dem tro?

Klart jag tror stenhårt på att denne Ume-man är just Haga-mannen men jag vill se honom dömd! Jag vill att de låser in honom och smälter ner nyckeln så han aldrig tar sig ut! Jag tycker inte att en offentlig dom är nog, han behöver dömas även i rätten. Det är ju så självklart. Vad är Expressens problem?

Detta är ju bara ett klavertramp som Expressen har gjort i jakten på lösnummer, även tidigare stormar har Otto Sjöberg ridit ut med osvikligt självgott leende och obefintlig moral. Men nu ber jag dig, Otto, att som ansvarig utgivare ta ditt ansvar och lämna in din avskedsansökan!

hits