The goblet of fire

Var på HP igår, fan vad jag gillar de filmerna!
De hade skurit bort lite för mycket från boken tyckte jag och en del saker blev inte förklarade ordentligt så någon som inte har läst boken kan ha haft lite svårt att hänga med i svängarna. Men shit vad bra!
Ralph Fiennes var grym som Voldemort det måste jag säga. Miranda Richardson som Rita Skeeter kändes också klockren, men kanske kunde hon ha spelat över liite mer? Och hamnade hon inte i en burk i slutet av boken?


*** SPOILER FÖR DE SOM INTE HAR LÄST THE HALF BLOOD PRINCE ***  (Maskis, detta betyder att du inte ska läsa mer nu)

Alltså...redan i denna filmen ville jag gråta för Dumbledores skull!
Jag väntade på att de skulle säga något om Avada Kedavra, att det kanske gick att överleva på något sätt men ingen offrade sitt liv för Dumbledore så då antar jag att han är borta. FAN TA DIG JK ROWLING. Dessutom försvann ju Fawkes. Hmm, tänker läsa om den boken nu för att kontrollera om det finns några som helst loopholes för att Dumbledore ska komma tillbaka. FAN TA DIG SNAPE!!


utmattning och flummiga tankar

Jag sitter o kollar igenom allas bloggar, någon KAN ju ha bloggat något sedan 5,30 i morse då jag stängde av datorn och försökte somna. Jag vaknade vid två idag. Ska strax lägga mig och ta en tupplur. Jag är alltid trött nuförtiden, totalt utmattad. Ska sätta en deadline åt mig själv för hur länge jag ska jobba natt. Egentligen skulle jag gå och träna idag, det skulle göra mig piggare, men jag orkar inte. Jag vet inte ens om jag orkar in i duschen. Jag äter sämre och mindre nuförtiden också, tack vare att jag äter mindre går jag inte upp i vikt men jag kan tänka mig att min redan hårt åtsatta kropp är lite sur över det konstiga matintaget på dygnets alla timmar. Rutiner, säger jag åt mig själv, det är allt jag behöver. Rutiner. Bara jag får en egen lägenhet kan jag skaffa rutiner, då är det ingen som lagar frukost när jag behöver laga frukost  så det slutar med att jag skiter i frukosten och går och somnar istället. Ingen som (omedvetet och väldigt ofrivilligt) väcker mig vid 12 när de stänger och låser dörren. För har jag vaknat, då har jag svårt att somna om.

Sitter med en tallrik spaghetti framför mig. Normalt sett borde jag ha ätit upp den, men jag har bara ätit hälften. Kommer inte äta upp resten heller, blir äcklad när jag ser det. Vill bara sova.

Träning och rätt kost skulle reda upp min utmattning. Jag ska börja träna och äta rätt. Så det så.

jag ska lära mig att lägga mig...i tid.

Shit alltså. Jag jobbar natt. Okej. Jag tycker verkligen att det är okej. Men när jag inte jobbar natt kunde jag ju försöka gå o lägga mig några timmar tidigare. Inte vända på dygnet, nejnej sånt är dumt, men bara några timmar? Vore så skönt, så bra att kunna göra det. Istället ser jag på Köket tills det tar slut och sen kanske, kanske somnar jag. Igår såg jag även på Lonesome Dove. Note to self: Skaffa dig ett liv!

Håll mej!...åh, ingenting

...
Du gav mej allt
du gav mej inget
Du tog tillbaks allt som du gav
Allt som jag har nu
det är inget av det du gav

Jag borde sitta på nån klippa
och tänka över allt det här
framför allt så vill jag slippa
att bli kär igen

Håll mej!
Håll mej!
Håll mej!
Åh, ingenting

Jag stiger aldrig mer in
i kärlekens hus
Jag skickar inte ens min spion
Jag aktar mej för klärlek
som för vinets rus
Jag lyssnar inte längre till
det där om att allt ändå
är samma illusion
...

©Ulf Lundell

J&B Dublin 26/11

Sorry, det var mycket mörkt i baren...detta var det bästa som gick att få med min mobil...

J&B Dublin 26/11

Smakråd please

Fråga: Skulle jag ha köpt dem? De kostade €80 och är inte av ett känt märke.


skor dublin


Julklappsinslagning

Idag har jag lackat, pysslat och stått i, hemmas hos ännu-en-vän-på-K. Alla julklappar som jag har köpt skulle slås in. Allt har inte en mottagare än faktiskt. Det är ett paket. Ett mjukt. Som jag inte vet vem jag ska ge det till. Kanske ska det till Kanada, kanske stannar det inom Sveriges gränser. Någon som känner att hon skulle vilja få en extra julklapp?

Jag älskar jul. Mys med mat och släkt och Aladdin. Mina föräldrar går inte upp i det lika mycket, det förtar lite av stämningen. Men inte så farligt. Jag ska baka och fixa och dona hemma. Tvångsgosa katten. Tvångspromenera Götet. Frysa. Försöka stöta ihop med en viss J på stan och se snygg ut utan att glasögonen immar igen och hälsa och se sådär cool ut som jag aldrig fattar hur man ska göra.

iPod nano 4mb svart

ÄNTLIGEN har min iPod nano 4mb anlänt! Den är fantastisk och efterlängtad och jag funderar på att skriva en såndär annons man brukar sätta in i tidningen efter att man fått barn...Har jag varit i Dublin?

Det sägs att jag har varit i Dublin och att det är därför jag inte har bloggat på ett tag. Jag är själv inte medveten om detta. Kanske är det sant. Här kommer bloggen om det hela, förutsatt att det hela inte var en dröm.

Jag var uppe till 4-5 dagen innan flyget gick, jag behövde åka till Arlanda 8. Jag åkte till Arlanda 8.40 och blev således tvingad att ta det mycket dyra och mycket snabba tåget. Jag checkade in. Boardade. Försökte sova. Försökte sova. Försökte sova. Somnade 10min. Sen var det dags att gå av det obcent trånga planet. Jag är 158cm lång. JAG hade svårt att få plats med mina ben.

Fredagen Väl framme i Baile Atha Cliath (Dublin, för er som inte är så hemma i det irländska språket) så blev jag hämtad av Johns bror Oliver. Trevlig man. Men jag tycker inte om att bli hämtad av främmande människor. Sitta i en bil med dem, försöka hitta på trevliga och neutrala saker att tala om. Det lyckades sådär. Snackade lite fotboll. Keane kommer tydligen gå till Celtic, det låter bra tycker jag. Juve hade inte varit bra för honom.
När jag kommit fram (en timme senare typ, trafiken är vansinnig i Dublin just nu plus att de bygger om typ varenda motorväg) slängde jag upp resväskan i lägenheten och drog genast ut på stan. Gick upp och ner Grafton och sen lite off Grafton. Orkade inte, kunde inte på något sätt förmå mig att gå ända bort till Henry st. Orkade inte ens till Temple bar...Jag hade ändå ont i fötterna av allt gående och jag hittade inget att köpa. I ren  ilska och frustration köpte jag ett läppstift från Dior. Det var rött, hysteriskt rött, och fick mig att se ut som en hora från Baltikum. Det var lika dyrt som det var rött. Nåja, jag kan ha det till Påsk.
Träffade John på kvällen för att ta en drink och snacka lite. Ungefär elva drinkar senare hade vi frekventerat två av Dublins bättre gayställen (det finns ungefär fem...) och John hade varit på Dunnes och köpt lite fyllekäk (frusen pizza och quische). Vi åkte hem. Fyllesnackade. Käkade. Jag somnade i soffan. John satte på en elektrisk filt åt mig för att värma upp min säng, sedan stoppade han om mig. Jag somnade innan han lämnat rummet.

Lördagen Mikes, Johns partner, pappa hade hastigt och mindre lustigt avlidigt tidigare i veckan så han var inte där, han kommer från Cork. På lördagen skulle hans pappa kremeras och jag och John skulle på den lilla andakten innan. Mycket spännande, sorgligt också såklart men jag tyckte det var så annorlunda att få gå på en katolsk kremering. Detta skulle göras 1400. 12.30 väcks jag av att John kommer in med en kopp te till mig. Sen blir det brått. Ingen tid för frukost. Lååååång väntan vid kyrkan på att vi ska få vår ceremoni. Vid 1630 kommer vi därifrån, då har vi även fått i oss en liten skål soppa och en halvsmörgås var. Samt några pints.
Vi drog in till stan för lite shopping, 80euro senare mötte vi upp Brendan och Liam på samma gaybar som dagen innan. De var på sin första (andra förmodligen) flaska vin. Vi låg efter. Vi skulle inte stanna länge utan hem o äta. X antal pints senare har Brendan försvunnit spårlöst, Liam somnat på en stol i baren och jag och John raglar ut till en taxi och ska till Eddie Rockets (hamburgerkedja) för att käka. Vi beställer in mat för fyra pers. Äter och äter. Sen mår jag illa. Vi tar en taxi hem. Fortsätter partajandet hemma bara vi två, sedan ringer vi Mike och pratar länge länge. John dansar till Madonnas nya och jag ser ut som en jordgubbe i en söt rosa morgonrock som jag var mycket fräck och lånade. Under kvällen hann även en hel del konstiga sms skickas ut. Tydligen var jag även osammanhängande när jag pratade, vilket jag inte förstår.

Söndagen Vi vaknade såsmåningom. Bakfulla. Jag krävde shopping. Vi gick in till stan. Köpte inget direkt. Vi åt pizza med extra ost och blev illamående igen. Vi gick hem. Vi vilade. Jag tog flygbussen ut till flygplatsen. Det var en mycket bra bakis-söndag.
Tydligen hade Liam börjat jobba 7 på söndagen, och gått till jobbet. Jag var tillbörligt imponerad. Brendan sade att han druckit lika mycket som Liam dagen innan, inte kunde stå upp, knappt ens hålla i telefonen, än mindre öppna ögonen. Han behövde även skriva in sig hos AA. Hävdade han. Han skulle aldrig mer dricka. Sade han.

Helgen gick så otroligt fort och jag hann inte med alls vad jag ville. Men samtidigt hann jag med mycket annat. Fylla. Kremering. Jag är glad att jag gick på kremeringen fast jag inte behövde, Mike blev glad, jag tror Mikes mamma blev glad att så många av oss dök upp. Jag har aldrig träffat Mikes pappa men respekterar och älskar Mike, precis som de andra av hans vänner som kom.

Jag skulle på en dejt

Nja, nästan dejt i alla fall. Eller jo, det var en dejt. Kan man säga. Andra gången jag skulle träffa nya pojkvännen efter att vi hade blivit ihop officiellt. Det kändes lite som en dejt i alla fall. På tunnelbanan ut till Universitetet så var jag nervös. Glad. Förväntansfull. Och då såg jag en kille. Inte min kille, utan en annan kille. Han tittade på mig. Log. Var jättefin och jätteminstil. Han satt i samma vagn som jag o tittade o tittade på mig. Jag blev smickrad. Lite intresserad. När jag skulle gå av satt han kvar, han skulle inte av trots att han såg ut som värsta student-skejtar-pop-killen (väldig blandning där ja...). När jag gick av så tittade jag på honom, fångade hans blick igen och höll kvar den. Halvsekunden innan tåget börjar röra på sig ser jag att han gör en ansats för att resa sig, för att följa efter mig, men det är försent. Han ser lite beklagande på mig och rullar bort, ut ur mitt liv. Jag gick vidare till min dejt. Men tankarna dröjde kvar hos killen lite. Ändå. Trots en mycket lyckad dejt.

Kom o tänka på historien pga av Lindas
inlägg.

En dag...

...ska jag ha ett nytt jobb och en fräsch lägenhet där jag bor ensam och då ska jag sätta mig ner i soffan, se mig omkring i mitt vackra hem och förundras.

Men mer troligt är att jag då jagar något annat, något nytt. En resa kanske. Mitt livs kärlek kanske. Nytt jobb igen kanske. Nytt boende igen kanske. Hälsa. Pengar. Lycka. Karriär. Varför kan man inte vara nöjd med det man har? Varför ser man inte skogen för bara träd? (jag tror det talesättet passar in här i alla fall)


*** Tillägg

I Strindbergs Ett drömspel så tror jag detta gås igenom lite grann. Nu får jag kanske smäll på fingrarna. Men snubben som vill ha den där håven (silen?) men när han tillslut får den så blir han besviken, är det inte lite som det här? Illusionen av att man kan bli lycklig av något, bara man får det, och när man väl har det så blir det antiklimax. Väntandet, sparandet (tex) är viktigare än själva objektet för ens åtrå? Hmm, nu blir jag lite väl djup såhär på morgonkvisten. Det finns någon filosof som skrivit om det här. Wittgenstein? Nej. Vem är det jag tänker på?

"En inställd spelning är också en spelning" eller vad det var Ulf Lundell sade så klokt en gång på fyllan. Kanske mer så än en spelning som faktiskt genomfördes?

Barn

Hohum, när jag läser sådana här bloggar, som Mifflans så blir jag alldeles varm inombords och vill skaffa barn bums! Tur att det finns skrikande barn med uppgivna mammor på bussen som gör att sådana känslor försvinner illa kvickt. Men...Mifflan är en ny favoritblogg!!

Kalorier

Yeehaaa, mer kalorier har intagits under dagen än det har gjorts på ca en vecka. Under dagen har jag även sovit. I natt ska jag jobba.
Jag önskar jag kunde hitta ett annat jobb med över 20k. Hur ska jag lyckas? Byta jobb inom kundtjänst kanske, jag har ju trots allt (för)mycket erfarenhet i branchen. Tänk om det kunde komma en blixt från klar himmel och jag skulle få som en uppenbarelse: VIRVLA, DETTA SKA DU SYSSLA MED, DETTA ÄR DITT MÅL I LIVET skulle en mörk röst säga. Och jag skulle säga jaaaa och utbilda mig och sen pyssla med vad jag blev tillsagd. Fast det skulle jag kanske inte. Jag är ganska obstinat. Men jag skulle i alla fall överväga det hela.

Såhär säger förresten
www.scb.se om "mitt" namn:

Det finns 7 kvinnor som har förnamnet Virvla.

Det finns ingen kvinna som har virvla som tilltalsnamn.


Favoritbloggar

Jag har ett antal bloggar som jag läser regelbundet. Ibland flera gånger om dagen. Eftersom jag har andra länkar än bloggar under "länkar" och blogg.se inte direkt är flexibelt så lägger jag in ett inlägg om dem istället :-) (utan inbördes rangordning, förutom Virtanen som ligger sist som sig bör.) Jag väljer att inte lista de som redan finns under kontakter hos mig.

Eline

Ladylovelylocks

Rebekka

Foxy little retard

Emesge

Virtanen (men jag förstår inte varför, jag har alltid tyckt att han verkar pretto och jobbigt dryg. nu läser jag honom helt plötsligt hela tiden. han är bättre sen han kom hem till Svedala)


Mat

Jag tror jag har drömt våta drömmar om mat inatt. De få timmar jag faktiskt sov. Fem ungefär vaknade jag. Då såg jag på sicksack (heyy, den där Andreas, för vars skull jag även tittar på ack så tråkiga Rallarsving, är inte så dum han) och matlagning och discovery. Vid halvsju, efter två nedladdade spel till mobilen, när sömnen inte infunnit sig bestämde jag mig för att vakna på riktigt och sätta på datorn. Och här har jag suttit i en timme nu. Fortfarande hungrig. Jag har nämligen ingen frukostmat hemma utan vill vänta en timme eller så i alla fall innan jag lagar spagetti och köttfärssås.
Guuuuuuuuuud vad jag är hungrig!!!  Kanske kan man käka Havrefras och....ehm...sylt? För jag äger inga mejeriprodukter whatsoever. Kanske dags att handla. Men jag äter så sällan hemma och ¨på fredag drar jag ju på semester i några dagar (wiii Dublin here I come, I've missed you pet!). Kanske dricker jag bara en Nutrilett och låter det vara bra så. Helst skulle jag vilja ha grillkorv med bröd, sådär ute-grillad grillkorv som är nästan svart och med för mycket ketchup.
Om jag kunde skulle jag gå och äta pizza-hut-buffe idag. Men det vill jag inte göra själv, då vill jag ha sällskap. Vem vill följa med mig?! Jaha, jobbar alla. Vilken besvikelse. 128kr på icakortet. Vad kan jag få för det? Mjölk är ett måste. Lite bröd. Lök. Vad ska jag laga? Borde laga den där Skinkjansonen som
Christina bloggade om. Ja det ska jag! Idag! Guudars så gott det ska bli!! Men kassler får det bli i istället för skicka, för kassler har jag hemma. Jag har förresten sett olika stavning på kassler. Kassler eller Kasseler är frågan?

Jag har lagt in några helt omotiverade breaks för att det ska bli lättare att läsa. Kanske blir det tvärtom istället.

Den som vill käka pizzahutbuffe med mig idag kan maila mig på  Men jag känner ju iofs helst personen i fråga.
Skulle jag inte laga Skinkjanson? Ja då kan det inte bli någon buffe minsann. Kärleksbomba mig istället. Det är trevligt.
Eller kanske ska jag bara köpa mimosasallad och käka kassler och kokt potatis sådär mammigt.

Vad ska jag laga för mat till jul förresten? Gino tror jag får bli efterrätt i alla fall. Några nya saker brukar jag alltid försöka fixa när jag har labbråttor (föräldrar och katt som är kinkigast i familjen) och fullt utrustat kök.

Jag längtar efter ett eget kök!! Jag ska maila min mäklare imorgon för att se till att min lägenhet verkligen blir såld i februari/mars sådär. Någon som vill köpa en tvåa i centrala delarna av Karlstad?! Maila på samma adress som för buffen. Kanske borde jag köpa i December, det är väl egentligen nu som man kan fynda?? Vem vill sälja en etta/tvåa i Alvik till mig? Billigt! Please?

Jag är gratis?!

Jag kan inte ens tala om hur förnärmad, ledsen, upprörd, bedrövad, besviken, vred och förtörnad jag är över detta. Jag ifrågsasätter hur detta egentligen räknas ut.My
blog is worth $0.00.
How much is your blog worth?mer tidsfördriv

Hittad hos Linda, det är som alltid hennes fel.

(x) smoked a cigarette
(x) smoked a cigar
(x) been high
(x) been drunk
(x) made out with a member of the same sex
( ) had a threesome
(x) been in love
(x) been dumped
(x) dumped someone
(x) shoplifted
(x) been fired
(x) been in a fist fight
(x) snuck out of your parent's house
(x) had feelings for someone who didn't have them back
( ) been arrested
(x) made out with a stranger
(x) gone on a blind date
(x) lied to a friend
(x) had a crush on a teacher
(x) skipped school
(x) slept with a co-worker
( ) seen someone die (animals count as someones)
(x) had a crush on one of your internet friends
( ) been to Canada
( ) been to Mexico
(x) been on a plane
(x) thrown up in a bar
(x) set a part of myself on fire
(x) eaten sushi
(x) been snowboarding
( ) been moshing/crowd surfing at a show
( ) been in an abusive relationship
(x) taken painkillers
(x) love someone or miss someone right now
(x) laid on your back and watched cloud shapes go by
(x) made a snow angel
( ) had a tea party
(x) flown a kite
(x) built a sand castle
(x) gone puddle jumping
(x) played dress up
(x) jumped into a pile of leaves
(x) gone sledding
(x) cheated while playing a game
(x) been lonely
(x) fallen asleep at work/school
(x) used a fake id
(x) watched the sun set
( ) felt an earthquake
(x) touched a snake
(x) slept beneath the stars
(x) been tickled
(x) been robbed
(x) been misunderstood
(x) pet a reindeer/goat
(x) won a contest
(x) ran at red light
( ) been suspended from school
( ) been in a car accident
(x) had braces
(x) felt like an outcast
(x) eaten a whole pint of ice cream in one night
(x) had deja vu
(x ) danced in the moonlight
(x) hated the way you look
(x) witnessed a crime
(x) questioned your heart
( ) been obsessed with post-it notes
(x) squished barefoot through the mud
(x) been lost
(x) been to the opposite side of the country
(x) swam in the ocean
(x) felt like dying
(x) cried yourself to sleep
(x) played cops and robbers
(x) recently colored with crayons/colored pencils/markers
(x) sung karaoke
(x) paid for a meal with only coins
(x) done something you told yourself you wouldn't
(x) made prank phone calls
(x) laughed until some kind of beverage came out of your nose
(x) caught a snowflake on your tongue
(x) danced in the rain
(x) written a letter to Santa Claus
( ) been kissed under a mistletoe
( ) watched the sun set with someone you care about
(x) blown bubbles
(x) made a bonfire on the beach
( ) crashed a party
(x) gone rollerskating
(x) had a wish come true
( ) humped a monkey
(x) worn pearls
( ) jumped off a bridge
( ) ate dog/cat food
(x) told a complete stranger you loved them
(x) kissed a mirror
(x) sang in the shower
(x) have a black dress
(x) had a dream that you married someone
(x) glued your hand to something
( ) got your tongue stuck to something metal
( ) kissed a fish
(x) worn the opposite sexes clothes
( ) been a cheerleader
(x) sat on a roof top
(x) screamed at the top of your lungs
(x) done a one-handed cartwheel
(x) talked on the phone for more than 6 hours
(x) stayed up all night
( ) didn't take a shower for a week
(x) pick and ate an apple right off the tree
(x) climbed a tree
(x) had a tree house/club house
(x) are scared to watch scary movies alone
(x) believe in ghosts
( ) worn a really ugly outfit to school just to see what others say
( ) gone streaking
(?) played ding-dong-ditch (nicky-nicky-nine doors)
(x) played chicken
(x) been pushed into a pool with all your clothes on
(x) been told you're hot by a complete stranger!
( ) broken/fractured a bone
( ) caught a fish then ate it
(x) caught a butterfly
(x) laughed so hard you cried
(x) cried so hard you laughed
(x) mooned/flashed someone
(x) had someone moon/flash you
(x) cheated on a test
( ) have a Britney Spears CD
(x) forgotten someone's name
(x) slept naked
(x) French braided someones hair
(x) gone skinny dippin in a pool

Töntar, ni har nästan inte en chans.

Ibland när jag är på krogen eller på fester eller liknande raggningsvänliga omgivningar brukar korta killar komma fram till mig. Om en kille kommer fram alls så kan jag ge mig den på att han är kort. För jag är kort. Och då tror han att han har en bättre chans. LURAD! Är allt jag har att säga. Jag gillar långa killar jag. 180cm någonstans ska de helst vara. Över 190 lite jobbigt, det vet jag av erfarenhet.
185 var fint. Han var fin. Ung. Snäll. Uthållig. Bra. Dåligt avslut blev det, mitt hjärta i skärvor att plocka upp från den regnvåta asfalten medans jag andades in bussens avgaser som tog honom bort från mig. Han är en av dem som Fanfanfan (Thåis) skulle kunna handla om. Det skulle varit han. Det skulle varit vi. Men det är det inte. För min mobil blev stulen och hans slutade fungera och båda trodde vi att den andra försökte låta det rinna ut i sanden. Men så var det inte. I alla fall inte för mig. Och bråket var oundvikligt och hans hårda ord kunde dödat mig och jag blev en sådär gråtande tjej som jag egentligen inte är och han är egentligen inte sådär hård och elak. Det skulle varit vi. Om han varit äldre och mognare. Om jag varit mognare, mer verbal. Om världen varit annorlunda. För när det var bara vi i mitt kalla rum, då var det vackert. När det var fler faktorer än vi som spelade in, då blev det så lätt fel. Men ibland. När jag gick där i den stekande solen med hans arm snirklad runt min kropp och han såg sådär stolt ut så mitt hjärta svämmade över, då var vi rätt. Så rätt att det gjorde ont. Det är längesedan nu. Ibland mailas vi. Jag vill gärna tro att vi båda saknar det som fanns då, men kanske är det bara jag.

Oj, nu blev jag lite sidetracked.

Töntar har också en tendens att komma fram till mig. Då tänker jag ofta (oftast) inombords: Ser jag töntig ut eller vad i hela världen får dig att tro att du har ens en suck? Oftast säger jag inte det här högt. Ibland kan jag fetdissa men oftast om jag ser att det är en kille som kan ta det. En kille skrattade efter en dissning och blev ännu mer intresserad. Det tyckte jag om, det tyder på humor och självdistans. Det blev ändå inte vi. Men vi hade en kul kväll vid baren i alla fall.
Jag har varit ihop med en tönt. Jag blev så förälskad i hans kunnande. Så bildad. Han hade läst mycket. Var smart. Var utbildad. Bländade mig med sitt prat. Jag blev imponerad. Sen blev jag inte imponerad mer. En lat social analfabet var han. Men en rar sådan. Vi pratade om att flytta ihop. Att leva tillsammans. Jämt. Det blev inte så, det var nog lika bra. Men jag kan sakna hans klokskaper. Hans känslighet och godhet skulle behövas i mitt liv just nu. Hans tårar när han såg att jag var ledsen. Men egenskaperna jag inte saknar är övervägande, trots tårarna.

Bloggen skulle handla om att bara töntar och korta killar stöter på mig och att jag alltid måste ragga själv. Men istället blev det om A och B. När ska jag träffa C?

Efterkåthet

Jag blev uppmanad att skriva om detta mycket förtretliga fenomen. Så då gör jag det.

Ingen som har läst min blogg på sista tiden kan ha undgått att jag faktiskt (kors i det inbillade taket) har haft sex. Det var längesedan. Så längesedan att jag var tämligen övertygad om att jag blivit oskuld på nytt. Det hade jag inte blivit. Det var lite som att cykla, man kom ihåg hur man skulle göra trots allt. Kanske inte precis hur man skulle göra, det får ni fråga andra om, men på det stora hela var jag inte så dålig som jag trodde jag skulle vara. Andra gången var jag iofs väldigt packad men jag tror knappast det blir klagomål från det hållet ändå, det går inte att ta reda på. Fan då.

I alla fall. Nu är jag här igen. Singel. Ofliffad som fan. Efterkåtheten har infunnit sig. Man kan som inte gå från att inte ha sex till att ha sex till att inte ha det igen utan att må nästan fysiskt dåligt.

Vad göra? (jo, jag vet vad jag kan göra) Efter vad jag har hört från mina fasta-förhållanden-kompisar har man nödvändigtvis inte mer fliff i ett förhållande. Tvärtom ibland. DET måste vara frustration i ett litet nötskal?

Men hur kommer det sig att man kan vara mer sexuellt frustrerad efter än före?! Det är som att bli hungrig efter att man har ätit.

Trodde jag skulle bli dyrare

Money talks.

On Average, You Would Sell Out For
$1,061,984
At What Price Would You Sell Out?

The key to my heart and I'm a great kisser

The Keys to Your Heart
You are attracted to obedience and warmth.

In love, you feel the most alive when your partner is patient and never willing to give up on you.

You'd like to your lover to think you are stylish and alluring.

You would be forced to break up with someone who was insecure and in constant need of reassurance.

Your ideal relationship is lasting. You want a relationship that looks to the future... one you can grow with.

Your risk of cheating is zero. You care about society and morality. You would never break a commitment.

You think of marriage something you've always wanted... though you haven't really thought about it.

In this moment, you think of love as something you thirst for. You'll do anything for love, but you won't fall for it easily.
What Are The Keys To Your Heart?
You're an Expert Kisser
You're a kissing pro, but it's all about quality and not quantity
You've perfected your kissing technique and can knock anyone's socks off
And you're adaptable, giving each partner what they crave
When it comes down to it, your kisses are truly unforgettable
What Kind of Kisser Are You?

Tack :-)

Så himla snälla alla är som bryr sig!! :-) Mitt humör är nu som vanligt (bittert och lite surt, men ändå väldigt glatt på ett skruvat sätt), jag behövde sömn och shopping. Jag har sovit. Jag har köpt en Ipod Nano, svart, 4b med gravyren "Du är dina val, dina handlingar" så om ni någonsin hittar en sådan så är den min!! Tänkte skriva mitt namn sådär dagis-aktigt först men valde ett citat tillslut. Tack Linda för idén, vet inte varför jag inte tänkte på det själv!

Snackade med mina sötisar S&S på msn förut, de är i Mexico och förlustar sig. Jag blev avis och saknar dem massor. Ingen som ringer mig en tisdagskväll längre och frågar varför jag inte sitter med dem på puben så man måste slänga sig iväg till Lion helt apropå.

Jag är ful? Jag är inte ful!

Jag önskar att jag någongång kunde få höra min mamma tala om för mig att jag är fin, eller har fina kläder eller är fin i håret eller vad som helst. Att hon någon gång kunde tala om för mig att jag är bra på något. Duktig. Även om hon ger mig beröm får hon det att låta som jag har gjort något fel.

Nu var det fel att jag gick på Tyrol efter julbordet istället för att umgås med L och G. "Nej, du ska väl inte offra dig för någon och vara lite trevlig för en gång skull" var hennes kommentar. Tror hon att jag inte hör vad hon säger? Tänker hon på vad hon säger? Är hon helt jävla dum i huvudet??
Sen talade hon om för mig vad fult det är med väst. Att jag inte skulle passa i västen utan vara ful i den fula västen. Att jag var tvungen att köpa en skjorta (jag äger inget med krage) att ha under för att ha en tischa eller liknande var opassande och, ja just det, fult. Jag passar inte i det. (hur kan hon veta det?)
L köpte jeans. Varför köpte inte jag jeans? "du orkar väl inte leta" var hennes kommentar på det. Well, morsan, jag köpte inte jeans för jag får lön om fem dagar och du lovade att sätta in pengar för ett par jeans på mitt konto eftersom jag ska få ett par i julklapp! Men jag känner dig. Jag kommer inte få ett par jeans, precis som jag inte fick en dunväst eller ett par träningsskor som utlovat.

Jag bråkade och skrek mig igenom mina tonår när hon betedde sig såhär, hon har varit såhär sedan jag fick en egen vilja (ganska sent). Jag är en individ. Det har hon inte accepterat än. Kommer nog aldrig att göra det.
Jag har diskuterat och resonerat mig genom de senaste åren. Det hjälper inte. Jag har nu gett upp. Istället undviker jag att tala om saker för henne. Undviker att prata för mycket med henne förutom om alldagliga saker och även det kan gå åt helvete. Tydligen.

När jag var ca 13-14 så önskade jag mig hett att hon och pappa skulle skiljas så jag kunde få bo hos honom. Såhär i efterhand kan jag iofs tycka att det var bra att det inte hände, men så instängd och fångad kände jag mig just då, jag såg ingen utväg. Visste inte vad jag skulle göra. Jag kommer ihåg att jag ofta gick till skolsköterskan för jag behövde någon att prata med. Hon brukade skicka mig tillbaka till lektionen med en huvudvärkstablett.

Det gör mig förbannad att jag inte kan ha en normal relation med henne. Men ofta numer orkar jag inte bry mig. Ibland kan jag bli avundsjuk på de som verkar ha en normal, bra relation med båda sina föräldrar. Men jag har en pappa som är bra. Som stöttar mig. Det räcker. Det måste räcka.

Min helg

Jag tänker, trots allt, berätta om min helg. Jag har ju ändå inget för mig. Kan inte sova.

Igår, lördag, vaknade jag vid 13 (nästan fem timmars sömn. bra gjort) och åkte iväg till Lejon och Götet. Direkt därifrån till
julbordet som var otroligt gott, särskilt laxtartaren och köttbullarna och chokladmoussen!! Men jag var inte så hungrig, aptiten har inte kommit tillbaka. Den måste vara på semester. Jag käkade två tallrikar mat och en med efterrätt. Det var inte särskilt stora tallrikar.

Sen gick vi därifrån för att bli upphämtade av Maskis som kom farandes i en mossgrön Corolla. Hon och jag lämpade av sällskapet och drog sedan snabbt som attan till Tyrol. Konserten var bra men jag har sett bättre med honom, VET att han kan bättre. Men likafullt kommer jag vara med på hans DVD (oh jag hoppas verkligen att jag inte är det) och se frikyrkligt extatisk ut. Direkt från Tyrol till Lejonet igen och sen sega där, kolla lite på film och snacka skit. Mys. Kom hem vid 3.

Upp idag vid 10 och greja för att sen dra iväg till galleria på galleria för shopping. Köpte en väst på MQ, ett lila linne på HM och halsband m matchande örhängen. Om jag orkade skulle jag ta en bild. Nu har jag 182kr kvar på mitt konto men det är okej. Götet har nu åkt hem, tyvärr blev väl inte besöket så lyckat som det brukar men jag hade inte ork att vara glad och uppåt.Såg på Nip/Tuck alldeles nyss. Ibland känner jag mig som Christian. Ofta på sista tiden.

Det kommer surt efter

Jag har haft en underbar vecka. Jättekul. Verkligen. Och nu är jag så deprimerad att jag bara vill ligga hemma i min säng och gråta. Tomheten i livet total. Jag vill inte vara kvar i den här världen.

Kanske är jag bara utmattad efter 4-5 timmars sömn/natt under alltför lång tid. Kanske borde jag träna mer. Äta bättre. Eller käka psykofarmaka.

Göteborg och Malmö

Läste i tidningen att han funderar på att flytta showen till Göteborg och sedan kanske till Malmö. SNÄLLA gör inte det, min budget klarar det inte!!

Persbrandt var tydligen där igår. Varför såg jag honom inte? Kanske för att jag var 110% fokuserad på scenen! Vart var efterfesten, varför var inte jag bjuden?

Handduken

Jomenvisst var det Uffepuffe ikväll igen på Tyrol.

Lite besviken på setlistan men de verkade spela in en DVD (jobbigt med en kamera uppkörd så långt upp i ansiktet att de måste fått med min enda näsborre. enbart.) så man kan kanske förstå att inte de mer obskyra låtarna kom med utan de som det blir allsång och stämning på. Men...kom igen. Skyll på stjärnorna, vart tog den vägen, jag väntade hela kvällen?!  Jag har varit på fyra konserter och lyckats missa både Evangeline och Jag saknar dej. Förmodligen också någon annan låt jag hade velat höra. Men jag fick Ute på tippen, det är jag tacksam för.

För första gången i mitt liv (och kanske sista) har jag klappat i händerna och skrikit UFFE (klapp klapp klapp)...

Ska jag börja från början? Jag tror det är bäst så.

Självklart glömde jag biljetterna hemma. Efter att Maskis hämtade mig fick vi köra en snabb sväng förbi mig och hämta dem. Sedan brummade vi iväg mot Djurgården. Efter optimal (?) parkering rusade vi mot Tyrol. Var vi sena? Skulle vi få bra platser? Svaren var nej och ja. Längst fram vid staketet! Där stod vi och väntade länge, länge. Staketet var självklart lite för högt för mig så om jag lutade armarna mot det så somnade de efter ett tag, men vad står man inte ut med? Även fötterna domnade av allt stående. Och sen BAM FOXF.

Det började manglande, bluesigt, hårt och tufft. Sen ett lite lugnare parti för att tillslut övergå till att bli någon slags sommarkonsert. Förra gången var jag ju inte så förtjust i det men den här gången var gubben på ett sånt jävla bra humör att det var omöjligt att inte smittas. Men Öppen väg, öppen bil kommer jag aldrig kunna tycka om särskilt mycket.

ST Monica är ju en självklarhet nuförtiden. Du ser ut som jag vill kyssa dej verkar vara något han vill höra, och varför skulle han inte vilja det? När han gick runt mitt i egotrippen så tittade han ut mot publiken och efter ett tag rakt mot mig, han nickade mot mig och tittade lite frågande på mig och log och jag log och nickade och önskade att han kunde komma bort till mig så jag fick bevisa det hela. Efter ett tag kom han faktiskt gåendes mellan scenen och staketet och jag blev som tonåring på nytt och kastade mig mot honom för att få ta på honom. Han var extremt svettig men kändes lite kall tyckte jag (jag kan värma!!!). Jag är sjuk i huvudet, jag erkänner, men jag var tvungen att smaka på honom och slickade min hand efter att jag hade tagit i hans svettiga underbara arm. Sjuk, jepp jepp det är jag, och jag står för det! Jag har smakat på Ulf Lundell!!

Han kastade ut sitt munspel och jag trodde inte jag skulle få det, men någon tappade det och jag dök ner på golvet. Kom dock upp från golvet munspelslös. Han kastade ut plektrum, handduk och vattenflaska. Jag fick inget. Förrän sista handduken, som han kastade till mig!!! Nästan som om han siktade...(svårt att sikta med en spotlight i fejan) sen vaktade jag handduken som om jag skulle bli rånad när som helst. Jag har den hemma nu. Hittade två av hans hårstrån i den. Små ting kan ge stor lycka.

irritation

Jag jobbar på ett telefon-relaterat jobb kan man säga. Idag kom kollega N in (hädanefter kallad Voice) och hade ont i tungan, hon hade bitit sig. Ajaj, det såg verkligen inte bra ut. Hon ville undvika att svara i tfn sade hon. Okej sade alla vi, för det var synd om henne som hade så ont.
Efter detta okej så pratar hon med oss. Kommenterar allt hon gör, varenda papper ska granskas och diskuteras. Hon ringer en vän och beklagar sig över hur ont hon har. Men hon pratar. Jag anser att om hon kan prata oavbrutet med oss och med sin vän så kan hon även arbeta och utföra alla sina arbetsuppgifter.

Vi får kö. Vi får dålig statistik. Jag ber henne ta några samtal. Då säger hon att hon har ont och inte kan jobba. Men...om hon har så ont, varför pratar hon då? Voice säger att hon bara inte kan, och att UngeF har sagt att detta är okej. Men UngeF är inte mer chef än jag är, alltså inte alls. Vi är bara kollegor alla tre och jag tycker att man ska hjälpa till om man märker att det behövs. Är jag hjärtlös?


Karta!

Dessa länder har jag besökt, jag hoppas fylla kartan allteftersom. Om jag ska göra det får jag väl sluta åka till Dublin vareviga semester... :-D
Kartan fick jag från
Glenns blogg (webblogg). Vill man gå direkt till sidan ska man klicka här.


Msn borta! :-(

Mitt webmessenger är borttaget, spärrat på jobbet. Hur man ska överleva nätterna nu det vet jag inte.

Okay, jag fortsätter med min skära blogg ett litet tag så får vi se. Kanske går jag tillbaka till min orangea, svårlästa layout istället.

Idag har jag tröstat mitt maskrosbarn. Hon var vid ganska god vigör ändå, men kanske lite mer upprörd än hon själv hade förväntat sig. Imorgon ska jag träffa henne igen, och varje dag efter det så länge hon behöver.

Ännu en ny stilmall

Kommentarer igen please. Ingen verkade nöjd med Mr Anderson i alla fall, inte jag själv heller riktigt. Och jag är egentligen inte en rosa tjej, men jag gillar sans serifer.

Nu ska jag trösta Maskis.

Sidlayout

Jag har ändrat sidan till MrAnderson, var snälla o säg vad ni tycker.
Jag ville ha en mer lättläst font och det fick jag, men resten av utseendet?

Blogga är bra för själen

Min ångest och ånger och hysteri och ältande och allt är så mycket bättre. Jag mår mycket bättre. Bakfyllan borta okej. Men mest tror jag att det var skönt att få tjata av sig på bloggen. Mycket bra.
Det är klart att jag ångrar mig lite, ser hans ansikte framför mig (särskilt munnen) alldeles innan sista pussen osv. men det är hanterbart. Jag vill inte skrika rakt ut i pur ilska längre.

I helgen vankas det julbord. Jag äääälskar julmat, men jag har inte varit hungrig de senaste dagarna. Hoppas det beror på den segdragna bakfyllan och inte att jag håller på att bli sjuk eller så.
Här ska det frossas minsann!
Roligt att barndomsvännen kommer hit och äter julbord, det är det tredje i ordningen och därmed alltså en tradition. Synd att han inte kan stanna lite längre bara.

Besvikelsen total när jag upptäcker att detta inte är min sista natt innan ledighet utan att jag faktiskt jobbar ikväll också.

Har beställt en ny mobil via jobbet, men enligt BitchF ser den plastig och ful ut :-(

Tänkte göra en beställning på en IpodNano 4gb som julklapp till mig själv, men såg sen att det just har kommit ut en ny Ipod...kanske måste ta mig en sväng förbi Apple store eller vad det heter i Västermalmsgallerian för att kolla hur den ser ut...Räcker 4gb eller snarare; behövs 30gb? 700kr skillnad, men det är nog de yttre måtten som kommer att avgöra.

Minnets konstiga värld

(jag har ju fortfarande inte fått något botemedel)

Hur kan man glömma väsentliga saker och komma ihåg triviala? Varför är majoriteten av mina minnen från måndagskvällen/tisdagsmorgonen helt triviala? Små saker som hur jag krockade lite med näsan mot den äldre mannens. Att Persbrandt inte luktade något. (å andra sidan var jag full och hade tappade de flesta av mina sinnen). Att jag pratade med en väldigt bred Dublin dialekt i taxin på väg hem. Att killen som M pratade med hade keps på sig.
Om jag kommer ihåg småsakerna ovan, varför kan jag inte komma ihåg viktiga saker som namn, rumsnummer, hur vi träffades, vad som faktiskt hände när vi kom in i hotellrummet, vad som sades, i vilken ordning saker hände, någon slags tidsram vore trevligt också, hur jag fick den stora bulan i bakhuvudet.
Några svaga minnesbilder har jag förstås, men de är mer bilder som nästan är svåra att sätta ord på. Som att vi duschade en gång, två gånger (?), jag frös mitt i natten när vi tappade bort ett täcke, på the lab pratade jag med hans kompis medans jag höll utkik efter honom. Det kändes som om vi var där i bara 20 minuter en halvtimme men det måste varit längre tid. Eller?

Botemedel mot ältning tack!

Jag behöver älta händelserna känner jag. Älta älta älta. Varför blir man sån? Jag ältar hela tiden i mitt huvud, till den grad att jag faktiskt börjar bli trött på mig själv. Jobbigt.

Jag gav honom inte mitt kort, jag frågade inte efter hans. Det är allt jag funderar över. Men...även om jag hade gett honom mitt kort då hade jag suttit här och väntat på ett sms. Eller ett mail. Och det finns ju inga garantier för att han VILLE ha mitt nummer, han frågade inte direkt efter det själv.
Jag spelar upp små scener i mitt huvud om vad som kunde ha sagts eller kunde ha gjorts. Men det är försent och jag måste sluta med det här. Sluta med det NU. Egentligen vill jag bara sova bort de närmsta dagarna så jag slipper tänka, slipper ångra, slipper önska.

Jag hade ett av de mer pinsamma samtalen i mitt liv med hotellet tidigare idag när jag ringde o frågade om de hade hittat min halsduk när de städade, men jag visste inte rumsnummer, namn på personen bodde i rummet eller någonting. Hur många engelsmän kan ha checkat ut igår på en tisdag, lågsäsong? Nåja, jag fick inte tag på varken namn eller halsduk. Favorithalsduken som varit med om så mycket, borta. Måste köpa ny. Önskar att jag kände någon som jobbade där. Se, nu önskar jag igen. Jag skulle ju sluta med det.

Världen är bra märklig...

...Blossom ska bli julvärd. Läs mer här även om ni för er mentala hälsas skull borde låta bli.

Regnar det så skvalar det

Först ett högst ofrivilligt långt celibat, sedan sex med två olika killar på lika många veckor. Från nunna till slampa. Jag vet inte vad som är värst? Slampig har ju sin ångest. Nunna sin. Så mycket skönare det hade varit om jag inte fattat tycke för honom. Men kanske är det som allt annat i mitt liv, jag vill bara ha det jag inte kan få.

Varm choklad

Detta recept som verkar utmärkt gott har jag snott från en blogg jag hittade via Christina. Björksta-nytt heter den :-)

Ska testa receptet snarast, kanske lindrar det mitt självförfållade brustna hjärta. Nåja, det är ju inte så brustet. Men min självförvållade ånger då. Eller hur man ska uttrycka det. Sviterna av min idioti i kombination med magkatarr som gör att jag inte tål alkohol och blir svårt illamående av det.


Varm choklad med kanel och vanilj
5 dl mjölk
50 g mörk choklad, finhackad
1 krm kanel
1 tsk äkta vaniljsocker
2 msk råsocker, gärna muscovado

Värm mjölken med vanilj, rör i hackad choklad, kanel och socker. Rör tills allt har smält.


gårdagen

Ja, lite ångest har jag fortfarande för att jag inte gav mig själv chansen och frågade efter hans telefonnummer. Jag är dum. DUM. Dumma dumma mig. Nu är det försent. Jag vet inte ens vad han hette. Jag hatar minnesluckor när jag dricker. Och igår drack jag mycket. En drink för mycket, förmodligen två. Man borde ge sig när man blivit full.

Jag hånglade även med en något...äldre man. Typ 50 kanske. Inte över 50 försöker jag intala mig. Men det kan han mycket väl ha varit. Istället för att prata med den trevlige, söte killen till vänster  om mig som var i samma ålder pratar jag med den desperate mannen till höger och kysser honom dessutom. Mannen var för gammal för att komma in på The Lab och jag var tacksam. Fast vakterna sade att han var för full. Tack vare engelsmannen seglade The Lab snabbt upp som en favoritbar...

Jag har svagt svagt för mig att jag flörtade med någon från FC Z, är det möjligt?! Ja, efter den äldre mannen är allting möjligt.

Maskrosbarn är hopplös att vara ute med. Hon är för snygg. Men vi har ju så grymt roligt. När ska vi gå ut nästa gång?!

Jag trodde jag visste vart jag var när jag vaknade. Jag sade hejdå, gick ut från hotellet och insåg att jag inte visste riktigt vart jag var. Jag trodde jag visste. Tur att jag såg Kanal5 skylten annars hade jag varit vilse. Ska ringa hotellet imorgon på dagen och fråga efter min halsduk. Undrar om de har hittat den. Jag tror den ligger insparkad under garderoben men jag vet ju inte vilket rum jag bodde i.

Jag har en grym bula i bakhuvudet och dessutom ont i nacken. Trillade jag igår?

Måste ut o festa snart igen. Lördag kanske.

Man ska ta chanserna när de kommer

Jag är lite dålig på det. Verkar det som.

Jag är bakfull, vänligen ursäkta stafel, syftningsfel och osammanhängande babbel.

Jag var på Undici igår, efterfest till fotbollsgalan och jag har inte haft så kul på ett år. Minst. Idag är jag bakfull. Jag spydde mitt på gatan, flera gånger. För vad ska man göra?

Jag kom hem vid 5 tror jag (inte 6 som jag skrev i kommentaren Matte, jag hade fel) men inte hem till mig utan hem till ett okänt hotellrum med en okänd engelsman som kanske inte var helt okänd eftersom jag umgåtts nån timme eller så med honom på the Lab. Jag har absolut ingen tidsuppfattning. Han var snygg. Han var bra. Han var trevlig. Jag väljer att inte fråga efter hans telefonnummer. Smart drag. Han åker hem till London idag. Men kanske är han i Sverige ofta. Kanske hade jag kunnat träffa honom igen. Jag hade nog gärna gjort det. Men jag var för bakfull för att kunna tänka klart och ville bara hem och kräkas...några sista pussar i hotellkorridoren och sen gick jag. Han tittade efter mig. Han frågade inte heller efter mitt nummer.
På vägen hem kräktes jag flera gånger vid ett övergångsställe, jag undrar vad de som satt i bilarna tänkte när jag gick walk of shame i kjol och svarta stövlar.

...och igen

901. Om du har barn? När var du och sin sambo barnfria sist? Barnlös och sambolös
902. Film du ska se på bio nästa gång? Harry Potter!
903. I en stor folksamling blir du: Aggressiv
904. I en lagom stor folksamling är du: Avslappnad
905. Tänker du på döden nångång? Ja
906. Är du rädd för döden? Nej
907. Är du rädd för att bli gammal? Nej, men för att tappa minnet alldeles
908. Äter du kräftor? Äter inte skalbaggar
909. Tycker du om snaps? Ja verkligen!
910. Stringtrosor el. vanliga? Helst hipsters, men t-string om jag nu ska ha string.
911. Har du klantat dig nåt idag? Nej inte idag, men klockan är bara 04,30
912. Dagens asgarv: Inget än.
913. Dagens minus: Bitterhet med en uns sorgsenhet. Plus att jag ska till Tyrol ensam.
914. Dagens plus: Ikväll ska jag till Tyrol
915. Bästa Partylåten: Jag vet inte just nu, det var alldeles för längesedan jag var ute.
916. Bästa depplåten: Jag saknar dej - Ulf Lundell
917. Låt som får dig på bra humör? Jesse James - Ulf Lundell
918. Din mamma är: Ganska jobbig
919. Din pappa är: Världens bäste
920. Hur många kusiner har du? Nio, minus de ingifta
921. Gillar du mångfald? Det gör jag
922. Vad tycker du om Prideparaden? Vet inte, jag har aldrig varit på pride men det verkar jävligt skoj
923. Hårfärger du haft: Svart, Blåsvart, Lilasvart, Brunt, ljusa slingor
924. Har du misslyckats med en hårfärgning nångång? Om osynligt resultat betyder misslyckats så har jag gjort det.
925. Är du medlem på Helgon [http://www.helgon.net] Nej
926. Är du medlem på Busbra [
http://forum.busbra.se] Nej.
927. Är du medlem på Diva Webbring [http://divawebring.com/index.php] Nej.
928. Är du medlem på Succe [http://www.succe.com/] Nej.
929. Är du medlem på Tjejringen [http://www.tjejringen.com/] Nej.
930. Är du medlem på Topp 50 Tjejsajter [http://www.hemsida.net/topp50/topp50.html] Nej.
931. Är du medlem på Filmtipset [http://www.filmtipset.se] Nej.
932. Är du medlem på Lunarstorm ? Nej
933. Är du medlem på Filosofiforumet [http://www.filosofiforum.com/] Nej.
934. Är du medlem på Marias Bokcirkel [http://www.maria-tintin.com/bokcirkel/index.html] Nej.
935. Är du medlem i Secret Swap? [http://www.secretswap.se/] Nej.
936. Har du skrivit under protestlistan på Du duger?[http://www.duduger.com/] Nej.
937. Vad gör du när det regnar? Undviker att gå ut
938. Kan du konsten att göra ingenting? Jarå
939. Finns det någon på nätet du är "rädd" för? Nej.
940. Finns det någon på nätet du beundrar och isåfall varför? Inte direkt, men det är coolt när det är snyggt kodat men ändå inte för överarbetat.
941. Följer du modet? Det vill jag gärna tro
942. Röstar du?Självklart!!
943. Hur beter sig en gnällig person? Säger inte det sig självt?
944. När du är kinkig är du på vilket sätt? Gnällig?
946. Svävar du på rosa moln? Det var alldeles för länge sedan.
947. Ett oregelbundet sexliv är: Bättre än inget alls.
948. Nämn tre skönhetstips som inte kostar pengar? Vatten, Sömn, leenden
949. Om en vän inte ringt dig på 1 månad blir du / gör du: Det beror på hur ofta vi brukar höras annars
950. Är du arg på någon just nu? Ja
951. En skrytsam person beter sig hur? Men sluta nu, vilka dumma frågor, den personen skryter såklart.
952. Hur länge har du huserat på webben med hemsida? Jag har ingen hemsida.
953. Svarar du alla som skriver i din gästbok? Jag försöker
954. Onlinespel du kan rekommendera? Super Collapse
955. Den ärligaste personen du känner: Maskis kanske? Jag förutsätter att alla är ärliga
956. Har du nånsin varit avundsjuk på någon? Ja, senast idag.
957. Känslan hat: Energikrävande och okonstruktivt
958. 3 frukter du gillar: Mango, Banan, Lychee
959. Grönsak du inte tycker om: Selleri!!!
960. Om ditt bredband ligger nere blir du: Svårt sur
961. Vad ska du göra om en timme? Jobba vidare
962. Vad gjorde du för en timme sedan? Åt Citronkycklingsoppa
963. Titta rakt bakom dig. Vad ser du? en arbetsplats med dator, telefon osv.
964. Gillar du att renovera? Är du händig? Jag tycker jag är hyfsat händig i alla fall.
965. Om du fick ändra ett rum i ditt hem just nu; vilket rum skulle du vilja ändra då och hur? Köket
966. Om du skulle bli erbjuden en gratisresa till solen just nu med din vän och planet lyfter om 6 timmar; skulle du åka och om inte ; vad hindrar dig? Det beror på vart resan går. "Till solen" kan betyda Grekland och då är jag ointresserad. Däremot kan det även betyda Västindien, Zanzibar och sånt och då är jag desto mer intresserad, då skulle jag åka!!
967. Har du gjort nåt impulsivt på sistone? Jag får ångest när jag gör impulsiva saker, men ja det har jag gjort.
968. Betapet eller ordspel? (ifall du är alfapetfantast) Va?
969. Är du för mångfald? Fast den här frågan besvarade jag just.
970. Gillar du 69:an? Nej inte direkt
971. Tycker du det är pinsamt att prata om sex? Nej.
972. Är du en kramig person? Ja väldigt, med de jag tycker om
973. Om någon kallar dig för vännen, gumman i din gästbok och du inte känner personen så bra: Det tycker jag inte så mycket om.
974. Associationsleken: (skriv det första ordet du tänker på)
Grön:
Kort
Paris: Hilton
USA: Fetma
Elvisp: Virvla!
Krulligt:
Får
Alkohol: Magknip
Skräckfilm: Hjälp
Skitfilm: Snark
Dricka: Fanta
Destruktiv: Orkan
Varmt: Svettigt
Döden: The grim reaper
Begravning: Sorg
Bröllop: Sommar
Sommar: Bomstabaden
Djurpark: Stress
Vinterlek: Snöänglar
Godis: Djungelvrål
Mardröm: Hajar
Skönt: Sängen
Vass: Egg
Smycke: Kumkum
Politik: Rött
Paris Hilton: Självsvält
Syslöjd: Sypåse
Pyssel: Scrapping
Växt: Kaffe
Picasso: Pablo
Musik: Ulf Lundell
Ost: Fondue
Frukt: Äpple
Kusin: Anders
Doft: Pleasures
Pizza: Fett
Gott: Sockervadd
Äckligt: Bajs
Härligt: Livet

Stolthet

Jag skulle aldrig nöja mig, låta någon nöja sig med mig. Jag skulle aldrig acceptera att vara andrahandsvalet. Det har jag säkert varit, utan att veta om det, men om ens den minsta antydan till det finns så drar jag. Så är det. En gång slogs jag, då brydde jag mig inte i om jag så vart tredjevalet men det var ingen god idé. Det var inte så längesedan. Jag ska gå tillbaka till mitt stolta sätt igen. Man kommer ingen vart med mitt stolta sätt, men om man någon gång på något outgrundligt sätt skulle råka göra det så blir det bra. Måste det bli bra.
Jag sitter här och är bitter och grunnar lite mitt i natten. En vän har förlovat sig. Hon nöjde sig. Jag undrar om det är hon eller jag som är lyckligast? Man kan inte mäta så men jag kan inte låta bli att låta tankarna vandra ditåt. Villa, förlovad, katter, hörnsoffa i svart skinn, ja ni hör ju. Det är långt ifrån mitt liv. Men hur gör man? För att trivas så. För jag tror att min längtan är lite grann som att gräset alltid är grönare på andra sidan. Eller så är den inte det. Kanske är jag bara grön av avundsjuka. Då är ju trots allt jag den som är grönast.

Lättnad

Jag har mensvärk. *klang och jubel* Jag tänker inte ens beklaga mig.Alla bloggar nu. Man får vara försiktig med vem man ger sin adress till, vem man kommenterar hos.

Frukost

Efter en natt med mycket att göra på jobbet så inser jag att jag kanske aldrig kommer kunna jobba dagtid igen. Inte med samma arbetsuppgifter jag hade tidigare. Inte efter att jag jobbat mest med administration och få samtal in. Hur ska det gå till?! Om de sätter mig på telefon igen kommer jag bli rabiat!

Min frukost idag består av en Brämhults Ananas-Mango smoothie, färdigköpt ostfralla och en alldeles varm och nybakt lussekatt! Jag är värd en god frukost. Den var visserligen dyr i överkant men jag har haft matlåda 80% av nätterna hittills och har sparat pengar på det...

Träningsvärk i vaderna. Känns bra.

Att gå på Lundell två lördagar i rad är som en våt dröm. Däremot inte lika kul att gå själv. Läste setlistan från 9/11 i natt, den botade den mesta sräcken för att gå själv. Setlistorna har varit underbara. De börjar kännas lite saggiga, men det är ju egentligen bara skitsnack. SPRUCKEN VAS, jag vill så gärna höra den live! Han har så mycket material att ösa från, jag saknar tex lite riktigt tidiga låtar. Gärna Jesse James möter kärleken tex. eller Bente. Men han har iofs spelat Jag går på promenaden och Stockholm city (om jag inte missminner mig?!). Ska inte klaga. Och kanske kommer Då kommer jag och värmer dej just på lördag...

Jag är Ernst Billgren.

Du är

Ernst Billgren
Trygghetsfaktor: 36 %

Du jobbar lite för att vara rörlig.
Det är ju bra på arbetsmarknaden, tänker du. Det är rätt tänkt.
Så du hänger med. Du är pigg på nytt, men vårdar dina gamla upptäckter.
Säkert lycklig i dina förhållanden. Kräsen utan att tappa perspektiven.

Lämpliga yrken: AD på reklambyrå, Stjärnjournalist på lokaltidning, Musiker.


Testet hittade jag
härÄNTLIGEN!

Internet är igång igen.

Jag tror min dygnsrytm börjar anpassa sig till arbetet. Iofs så sover jag fortfaradne ganska lite men verkar numer vakna vid 14 och det är acceptabelt. 6h sömn klarar man sig på även om man mår bättre av en timme eller så extra.

Min utlovade dejt med löpbandet blev inte av häromdagen men jag ska käka lite fjällyoghurt nu och sen iväg!!
Rapport: Fjällyoghurt med blåbärs och smultronsmak smakar i alla fall inte smultron men var rätt okej ändå. Den kommer nog inte köpas fler gånger dock.

Mitt autogiro för hyran krånglar och jag fick en påminnelse idag. Fick även en för ca två månader sedan. Jag blir lika rädd varje gång. Ser mig vräkt med en massa lådor ståendes på gatan. Ångest! Men det är ju inte mitt fel. Egentligen. Pengarna finns där men det dras inte.

avundsjuka

Jag är förresten avundsjuk på Omaka paret, jag tror det är därför jag kommer ihåg dem så tydligt. Jag vill också ha det där nya, trevande, lite valhänta. Kossorna som hoppar omkring och slår bakut i magen så jag inte kan äta. Jag vill gå på promenader och hångla lite på en parkbänk så pensionärerna stirrar. Hålla handen. Längta efter någon. Smsa ofta om ingenting men ändå om allting.
Jag vill bli kär. Och jag känner mig lite vilse. För sån här har jag nog aldrig varit förut. Tidigare när jag varit kär har jag blivit det lite helt apropå, nästan motsträvigt. Vart tog jag vägen och vem släppte fram den här kärlekskranka tjejen?! Hur kommer jag tillbaka till den jag var? Vill jag komma tillbaka till den jag var?

(B, läs inte detta är du snäll, om du inte vill få hjärtattack såklart)
För att övergå till något helt annat än förälskelse.
Jag börjar bli lite paranoid över att jag är med barn. Jag har inte haft mens på ett tag och kan för mitt liv inte räkna ut när jag borde ha det heller. Jag slutade med ppiller för en månad sedan ungefär så när borde jag få mens då?! Jag har ingen jävla aning men i dagarna? Tänk om jag inte får det. Vad gör jag då?

Vad händer på KTH?

Ikväll när jag åkte till jobbet var det ovanligt många på bussen. Alla gick av vid KTH. Vad händer på KTH är nu min fråga?! Måste vara någon fest eller så på gång. Jag vill också gå på fest. Iofs var ingen finklädd, men sånt betyder ju nödvändigtvis ingenting nuförtiden. Jag åkte vidare mot Värtavägen och jobbet.En annan kväll kom ett par på bussen. Jag tror det var deras första dejt. Lite stelt sådär liksom. Hon såg väldigt torr och korrekt ut, han var mer laidback och dessutom ganska snygg. Omaka par.
Det Omaka paret kom på bussen. "Går det bra att sitta här?" frågade hon nervöst. "Det blir perfekt!" sade han på ett översvallande bilhandlarsätt. De satte sig ner framför mig. Han tittade mycket på henne, verkade väldigt intresserad. Hon var svalare. Kanske försökte hon spela lite cool, vad vet jag. De pratade lite stelt resten av resan (några få hållplatser) men får pluspoäng för att de ansträngde sig så förtvivlat. De hade blommor med sig, verkade vara på väg till en middag. De var nog inte ihop men det var något där, under ytan. Undrar om de drogs till varandra för de var lite motsatser eller kanske hon är mycket roligare under ytan. Eller så är han mycket torrare.
Jag undrar hur det gick för det Omaka paret. Jag hoppas dejten gick bra. Att de är lyckliga.

Fotbollsgalan

Jäpp jäpp jäpp, jag fick biljett till slut ändå! Ska bli skojigt att gå, måste se till att ta med mig maskis på fest efteråt. Eller...HON får ta med MIG på fest tycker jag. Jag kan bjuda på några drinkar. *fjäskar*

Total abstinens

Herregud min internetuppkoppling hemma har dött!!

Avvänjning

Jag försöker mig på lite avvänjning. Lundells röst är beroendeframkallande och så kan jag inte ha det!  Nu ska vi se vad som ligger på Winamp:

Winnerbäck (1 låt)
Ternheim (4 låtar)
Sigvardsson (2 låtar)
Herreys (3 låtar)
Thåström (1 låt)
BD (3 låtar)
Rachel Stevens (1låt)
Laleh (5 låtar)
Mando Diao (2 låtar)
Sahara Hotnights (2 låtar)
Patrik Isaksson (1 låt)

De borde kunna hålla mig borta från abstinensen ett tag. Eller?

Biljetter över till Tyrol 19/11

Bittert nog har jag några biljetter över. Vem vill följa med mig? 375kr kostar biljetterna.

Jag har inte energi eller lust att blogga idag. Kanske i natt.
Jag har varit duktig och tvättat idag men nu tappadejag all lust att faktiskt ta hand om tvätten. Måste ta mig i kragen för annars blir ju allt skrynkligt...

Fotbollsgalan

Idag, när jag är ledig typsiskt nog, fick jag reda på att vi hade biljetter till fotbollsgalan på jobbet. Jag vill grymt gärna gå!! Maskis fyllde i våra namn i en excelfil och sen höll vi tummarna. Förgäves. För inte fick vi några biljetter inte. :-(  Besvikelse!!

Jag trodde jag var äldre

men enligt min hud är jag fortfarande tonåring. Finnar vid öronen och under käkbenet, små liksom pormaskar på hakan. Livet är inte helt rättvist alla gånger.

Använde mig av Clinique pore minimizer idag. Mycket obehagligt eftersom det blir varmt så fort det kommer på blöt hud. Jag fick värsta chocken, hade väl inte läst instruktionerna ordentligt antar jag.

När jag bodde i USA gjorde vi ett test i skolan. Ett test som skulle testa vår personlighet. När jag lästes upp skrattade jag så jag låg på bänken. För det var så på pricken likt mig. Jag kommer inte ihåg allt men en sak var att om man ska sätta ihop något tar man först fram alla verktyg samt instruktioner och sätter därefter igång med att fixa. Jag har iofs förändrats lite sedan dess (10 år sedan) men en del karaktärsdrag försinner faktiskt inte.

Bara 100 kvar nu

711. Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? Nej men å andra sidan har jag svårt att se att någon sådan skulle vilja dejta mig. Det vore otroligt komiskt och ironiskt! 
712. Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Förmodligen men det boror lite på vad det gäller
713. Tycker du om ord?
Jag älskar ord
714. Saknar du någon?
Ja flera stycken
715. Nämn namnet på en tennisspelare?
Pimpim Johansson
716. Har du stött på intriger på webben?
Ja verkligen
717. Tycker du webben kan verka tjaffsig?
va??? vilken jävla fråga. webben är inte tjafsig det är människorna som skapar den som kan vara tjafsiga
718. Finns det någon du ogillar starkt?
Flera
719. Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd?
Jag är livrädd för konflikter men har en tendens att hamna i sådana i alla fall. Svårt att vara konflikträdd och ha åsikter samtidigt.
720. Tycker du många exploterar sig själv för hårt på webben?
Ja verkligen. Linda Skugge och vad heter den där fula kossan på Aftonbladet? EmmaMaria tror jag.
721. Om någon trycker ner dig ; vad gör du då?
Jag gör nog inte så mycket, jag är ganska svår att trycka ner. Jag kör nog på som vanligt.
722. Är du bra på be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv?
Jag klarar mig helst själv, men om det inte är någon prestige sak så kan jag fråga om hjälp efter att jag har försökt några gånger...
723. Är du svartsjuk?
Inte särskilt
724. Vad gjorde du igårkväll?
Jobbade
725. Vad gör din sambo just nu?
Vilken jävla idiot har gjort frågorna och förutsätter att man har sambo? :-(
726. Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan?
Jo om de vill, kyrkan ser jag dock inte som nödvändig.
727. Använder du bokmärke eller gör du hundöron?
Bokmärke såklart, hundöron är en styggelse.
728. Vilken film tycker du ger mest rättvisa åt den bok den är baserad på? Jag kan säga att det inte är Sagan om ringen i alla fall.
729. Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Wheel of time, Robert Jordan
730. Tyckte du om att gå i skolan? Nej, jag fick panikångestattacker
731. Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan?
Engelska och svenska och slöjd och gympa
732. Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan?
Matte
733. Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång?
Ja
734. Har du fortfarande kontakt med någon från din klass?
Grundskolan ja, gymnasiet nej, högskolan ja
735. Har du varit på nån klassåterträff?
Nej jag vägrade, men till våren är det nog dags i USA
736. Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag?
Det kvittar mig faktiskt
737. Tycker du om att ha det pyntat och fint hemma?
Jo det tycker jag verkligen men jag är inte så bra på det. Jag har alldeles för mycket grejer överallt.
738. Vad jobbar du med?
Kundtjänst
739. Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta?
Det finns så många...
740. Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"?
Kul!
741. Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den?
Alltid
742. Vad gör du om du får en ofärsk bulle på ett café?
Det beror på hur ofärsk den är, men jag skulle inte vara främmande för att klaga.
743. Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Fri vilja
744. Om du skulle omskola dig här och nu; vad skulle det då vara?
Jag vet inte riktigt. Kanske något mer kreativt. Förmodligen skulle jag försöka mig på något inom data.
745. Kan det någonsin vara okej att ljuga?
Ja
746. Om ja, i vilka situationer?
Om det gör mer skada än nytta, eller om det är en vit lögn eller sådär. Allt är väl från situation till situation.
747. Tror du att människan föds ond eller god eller som ett oskrivet blad?
Oskrivet blad
748. Vilket smörgåsmargarin använder du på smörgåsarna?
Lätta
749. 5 saker du har i ditt kylskåp:
Äpplemos, Lättvaniljyoghurt, Vitlök, Kalles randiga och Paprika
750. Vad är ditt favoritpålägg?
Prästost och röd paprika eller tomat med salt och peppar
751. Vad gör du helst en fredagskväll?
Har det trevligt men kompisar. Trevligt kan vara både festa och bara sitta hemma o titta på tv o käka lite.
752. Vad är det första du tänker på när du vaknar?
Vad är klockan?!
753. Är du troende?
Nej
754. Isåfall, vilken trosbekännelse tillhör du? -
755. Går du i kyrkan?
Så sällan jag bara kan.
756. Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet?
Ja det behövs. Och nej, man ska få jobb baserat på sin kompetens. Svar: jag tror det.
757. Tycker du om stearinljus?
Ja, skitmysigt
758. Använder du hårbalsam?
Ibland
759. Har du haft analsex?
Jag har inga sådana böjelser, och för att veta det måste jag ju faktsitk ha testat. Eller?
760. Har du soffkuddar?
Jag äger ingen soffa
761. När blir man vuxen?
Det blir man nog aldrig riktigt, i alla fall inte jag
762. Har du socker i kaffet?
Jag dricker inte kaffe. När jag drack det så körde jag det svart alternativt med mjölk och socker.
763. Vilken färg har din tandborste?
Grön kanske
764. Har du lök i köttbullarna?
Ja, ganska mycket
765. Binda eller tampong?
Lite olika olika dagar
766. Använder du preventivmedel?
Jag gör mitt bästa men det är inte alltid nog
767. Om ja, vilket?
768. Har du ett visitkort?
Ja
769. Hur många kvadrat bor du på?
För få
770. Dal eller berg?
Dal
771. Hav eller sjö?
Sjö
772. Isglass eller mjukglass?
Mjukglass
773. Har du någon skrivare?
Nej
774. Har du någon scanner?
Nej
775. Vad har du för väckarklocka?
Min mobil och en grön
776. Hur ofta klipper du tånaglarna?
Det vet jag inte, när de blir för långa.
777. Har du hår på ryggen?
Nej!!
778. Har du betalat månadens räkningar?
Ja
779. Använder du hudlotion?
Ja, Cliniques body butter
780. Vad heter din granne?
Uta
781. Har du åkt ambulans någon gång?
Nej
782. Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak?
Salt                      
783. Chips/ostbågar/jordnötsringar?
Allt!!
784. Tycker du om Dr Pepper?
Nä fy fan
785. Äpple eller Päron?
Päron
786. Äter du fiskbullar?
Nja, jag kan göra det om jag måste. Med vit sås och kryddpeppar
787. Svettas du mycket?
Nej
788. När klippte du dig senast?
Några månader sedan
789. Vad kollade du senast hos doktorn?
Öh...Halsfluss förmodligen
790. Har du fått riktig massage någon gång?
Ja
791. Tycker du om rökt kött?
Ja
792. Vilken är din favorit på Mc Donalds?
Äter helst inte på McDonalds, men McFeast
793. Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat?
Max eller BK
794. Har du blivit matförgiftad?
Nej
795. Mjuk eller vanlig pepparkaka?
Mjuk med lingonsylt i
796. Platt eller vanlig dataskärm?
Platt såklart, vem fan (förutom min katt som vill ligga ovanpå skärmen) tycker det är bättre med vanlig?! Eller är frågan vad jag har. Svaret är platt i alla fall.
797. Vad har du för mobiltelefon?
Lgu8138 och en SEZ1010
798. Hur betalar du dina räkningar?
Föreningsparbankens internetbank
799. Dammsög du bakom soffan sist du dammsög?
Se mitt svar på fråga 760
800. Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?
Ja då, det är det som är utanför lådorna som det är problem med.
801. Rensar du din hårborste ofta?
Vid behov
802. Hur stor hårddisk har du?
Ungefär 200gb tror jag
803. Vad är det för färg på dina halltapeter?
804. Har du överkast på sängen?
Nej, jag bäddar inte så ofta, ska ändå snart gå o lägga mig.
805. Har du en hög med disk nu eller är det nydiskat? Jag är hyfsat bra på att diska efter mig
806. Har du brutit något någon gång?
Nej
807. Vad är den värsta sjukdom du haft?
Halsböld och luftrörskatarr
808. Har du blivit sövd någon gång?
Nej
809. Lever din mormor?
Nej
810. Har du varit med på TV?
Ja i lilla sportspegeln
811. Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu?
Sova kanske
812. Använder du tofflor?
Ja
813. Använder du morgonrock?
Ja
814. Är du en Besserwisser?
Det händer tyvärr
815. Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen?
Egentligen inte men ibland har nöden ingen lag
816. Beskriv din humor:
Den är rolig
817. Stryker du dina kläder?
Ja och nej
818. Hur ofta byter du gardiner?
Sällan, det är dyrt med snygga gardiner
819. Gillar du att åka pulka?
Jaaaaaaaaaaaaaa
820. Är du bra på att baka?
Ja det är jag faktiskt
821. Hur länge trodde du på tomten?
Inte länge alls
822. Kan du åka skridskor?
Ja
823. Vet du vad Bamses barn heter?
Teddy, Brum, Brumma, Nalle-Maja
824. Hade du någon snutte -nalle -docka -trasa -kudde el dyl. när du var liten?
Ja, Hacke sover fortfarande min säng, ingen i världen kan konkurrera med honom.
825. Hur många köpta originalfilmer har du hemma?
Fem-sex
826. Hur många böcker äger du?
Flera flera lådor fulla
827. Hur många köpta original CD-skivor har du hemma?
Många!!
828. Har du några LP-skivor? Kassettband?
Hemma hos mamma o pappa har jag
829. Nämn en bok du läst om fler gånger: De galnas hus, Karin Fossum (Inte alls som hennes deckare)
830. Om du skulle välja bort en månad på året, vilken skulle det bli och varför?
Mars!
832. Gillar du att flyga?
Ja
833. Hur många växlar har din cykel?
5
834. Har du mandelmassa i dina semlor?
Självklart
835. Använder du sköljmedel när du tvättar?
Självklart
836. Manglar du dina lakan?
Självklart
837. Biter du på naglarna?
Nej
838. Vilka kryddor använder du allra mest?
Salt salt salt och Aromat
839. Tycker du om soja?
Ja
840. Vet du vad ditt namn betyder?
Ja
841. Har du gått på stripklubb någon gång?
Nej
842. Har du uppträtt på strippklubb någon gång?
Nej
843. När är man för gammal som kvinna för att få barn enligt dig?
45-50
844. När är man för ung?
15-16
845. Hur gammal var du första gången du blev full?
13
846. Har du spytt på offentlig plats?
Ja
847. Vitt eller grovt bröd?
Både och, beroende på när och till vad
848. Röd eller gul saft?
Röd, helst hallonsaft!
849. Favorit bär?
Smultron
850. Favorit frukt?
Banan och Mango
851. Gillar du brysselkål?
Ja, det var ett jävla tjat om brysselkål
852. Svarta eller gröna oliver?
Svarta, men gröna är också goda
853. Hur ser din datastol ut?
Svart
854. 3 godaste ostarna:
Feta, Prästost och Gouda
855. Hur ofta äter du oxfilé?
För sällan
856. Kan du tänka dig att bli vegetarian?
Oh ja, det har jag varit i flera år, började äta kött igen för två år sedan
857. Tjockaste boken du nånsin läst?
Jag vet inte men Sagan om ringen är ju typ 1000 sidor (Mästarringen eller vad den heter när alla böckerna är i en) så den ligger bra till. Det där beror ju på storlek på typsnitt, marginaler osv också.
858. Gillar du att plocka bär/svamp?
Ja verkligen
859. Har du nånsin sett 3-4 filmer på raken?
Nej
860. Minns du din första kyss?
Nej
861. Tipsa om en god pastarätt?
Pasta, Fetaost, Kalamataoliver och rejält med Pesto.
862. När du ser dig i spegeln; vad ser du då? Hur tänker du om dig själv?
863. Har du råkat färga hela vittvätten röd nångång?
Ja
864. Färgen rosa är:
Fint
865. Pysslar du med fanlisting / hatelisting?
Vad är det?
866. Vet du vad jag har för färg på ögonen?
867. Beskriv din hemsida för mig:
868. Om din TV går sönder:
Köper jag en ny
869. Sak du inte kan leva utan?
Datorn
870. Kan du trolla?
Nej
871. Hur många bröllop har du varit på?
Tre
872. Gillar du att spela Sims 2?
*stön* jag tror inte det
873. Bra eller dålig förlorare i spel?
Oftast dålig men det blir bättre och bättre med åren
874. Det finns en del webbrävar på webben som huserat online väldigt länge. Ann på Unforgettable, Annica Tiger, Eva-Lenas Loggia, Towe My för att nämna några. Har du besökt dem? Tipsa om en annan webbräv?
Annica Tiger
875. Hur många mål om dagen äter du?
Mellan 2-4
876. Gillar du att laga mat?
Ja om jag har tid, ingredienser hemma och hög musik i bakgrunden
877. Hur ofta äter du ute? Alldeles för ofta!
878. Äter du mycket "skräpmat"?
Inte nödvändigtvis så nej
879. Vilken mat tycker du är godast/äckligast?
Inälvsmat och blodpudding äter jag inte. Jag gillar så mycket mat har ingen riktig favoriträtt förutom Marängsviss.
880. Vad lagar du om du ska bjuda på middag?
Vem kommer på middag?
881. Hur ofta dricker du alkohol?
Ibland inte alls ibland flera gånger i veckan. Numer har det varit inte alls rätt länge.
882. Tycker du att du dricker för mycket?
Nej
883. Är du ofta bakis på jobbet/i plugget?
Inte ofta nej
884. Vad föredrar du att dricka?
Iste, vatten, (hallon)saft, redbullvodka, äh jag vet inte. Mellanmjölk!!
885. Har du ofta minnesluckor?
Ja när jag dricker, men jag dricke rinte ofta så nej.
886. Har du kört bil i fyllan nångång?
Nej verkligen inte
887. Vad anser du om de som kör i fyllan?
Idioter som borde bli av med körkortet genast och få alkolås på sina bilar.
888. Är du full just nu?
Nej verkligen inte.
889. Har du en eller fler buksvågrar/systrar i din vänskapskrets? Det hoppas jag inte
890. Skulle du kunna gå på en av dina kompisars flickvän/pojkvän el. ragg? Nej
891. Skulle du kunna ragga på din polares syrra/bror?
Jorå, men tillåtelse
892. Har du snott ett ragg mitt framför näsan på en polare?
Ja
893. Har du varit i slagsmål pga en tjej/kille nångång?
Nej
894. Berätta om den värsta och den bästa dejten du nånsin haft?
En gång blev jag iväg tvingad på en blinddate med en kille som helt klart var socialt utsvulten och som inte förstod när dejten var över.
895. Hur långt ner/upp i åldern kan du gå för ett ragg/sex?
Ca fyra år yngre och kanske 8 år äldre. Med vissa undantag ;-)
896. Din bästa leksak från barndomen? Hacke och en röd F1 bil och äh jag kommer inte riktigt ihåg. Mina knallpulverpistoler. Min kpist eller vad det var. Bollar av alla slag (man skulle kunna tro att jag har bollsinne eftersom jag lekt så mycket med dem. Icke.) Öh. Jag är tjej va? *kontrollerar* Ja just det, hopprep och min moonhopper och mina böcker. :-)
897. Namnet på din första bästis?
Jag var alleles för självständig för att ha en bästis. Lena och Tove kanske.
898. Bästa sommarmaten?
Grillad fläskfilé med hemmagjord klyftpotatis& hemmagjord tzatsiki *mums* (jag låter Lindas svar stå kvar för det lät så jäkla gott, själv kommer jag inte på något annat nu när jag läst hennes förslag)
899. Bästa personen genom tiderna?
Pappa kanske.
900. Vem gör den absolut finaste pixelgrafiken enligt dig?
Det vet jag inte, jag är inte insatt.

Det är inte ensamhet

...
Hon sa: Det säjs att vi livet igenom
letar efter vår tvilling
Att det är vad vår längtan har som mål
När vi lämnat moderlivet
är allt en enda väntan
Irrande hälfter under himlarnas kupol
Jag såg en film om en kvinna
hennes kärlekshunger, passioner
...
Varenda morgon står hon framför spegeln
men där syns ingenting
Hon vet inte vem hon är, inte var hon bor
och hon säger till sej själv i hemlighet:
Det är inte ensamhet, det är frihet

©Ulf Lundell

min pappa

Pappa fick mig att gråta idag. Fast på ett bra sätt.

Igår ringde jag hem för att säga att jag bokade biljetter för att komma hem till jul och vad var planerat, vilken dag passade det att jag kom och allt annat. Varken mamma eller pappa var särskilt engagerade i vilket datum jag skulle komma. Mest sura för att jag ringde och störde mitt i filmen Hundtricket som de senare erkände var ganska dålig. Jag är väl bortskämd och självcentrerad men jag kände mig lite förbisedd och ledsen över att de inte blev glada för att jag har fått så mycket ledigt över Jul. Jul är en viktig högtid för mig med hela släkten och mys och matlagning och titta på gamla diabilder.

Idag när jag ringde hem kände jag att jag fortfarande var lite sur på att de var sura på mig för att jag ville komma hem. (nåja, så var det inte riktigt men så kändes det) Då höde jag pappa i bakgrunden säga till mamma att han var tvungen att prata med mig. Det brukar han inte säga om det inte har hänt något spännande i sportvärlden eller så.
När han tog luren från mamma sade han "Jag glömde ju säga välkommen hem igår!" och han lät så ledsen. Han bad om ursäkt och sade att jag är jättevälkommen hem när jag vill och att det skulle bli skojigt att träffa mig. Sen pratade vi lite skit om FBK och att jag hade 4 rätt på lotto idag (hurra, jag gick bara 5kr back på lottoraden denna vecka!). Sen avslutade vi och han slutade med att säga att han var ledsen för att han glömde välkomna mig igår. Jag började snyfta lite när vi hade lagt på luren. Jag blev så glad. Och rörd. Han är min pappa och han är bäst.

godast just nu

  • Kalles randiga light
  • Havre fras (Christina! Jag skojade bara, jag tycker visst om flingor i min yoghurt, jag hade bara råkat glömma att Havre fras finns!)
  • Mammas pannbiff

Herman Hesse

Jag har aldrig läst en bok av honom. Försöker läsa en artikel i DN kultur som utreder om hans böcker håller än idag. Jag orkar inte läsa. Jag är trött nu. Jag sov bara 5 timmar i natt. I morse. Igårdag eller vad man säger? mellan 8-1230 sov jag i alla fall coh sen en kvart lite drygt till som tupplur. Nu har jag suttit på jobbet sedan 21. Nu är jag redo för min säng, öronproppar, duntäcke och John Blund åt alla håll.

Tillbaka till Hesse.
Jag var otroligt beläst i högstadiet och gymnasiet. I tvåan av gymnasiet började det falla isär lite grann. Då hade jag spenderat 10 månader i USA som utbytesstudent och det var inte bra för mig. Jo, för mig var det bra. Jag växte upp. Men samtidigt blev jag hjärndöd. Jag hade nog gärna behållt lite hjärna och oskuld. Men nu blev det inte så.

Nehej det går inte att skriva om Hesse. Mina tankar vandrar åt andra håll.

Nutidsorientering

Fy fan, nu tar det emot att jobba. Klockan är 05.07.

Jag gjorde nyss nutidsorienteringen och är stolt över att kunna meddela att jag hade alla rätt! Trots att det är ett test gjort mot målgruppen högstadieungdomar är jag ganska nöjd. Gå gärna in på DNs
hemsida och testa själva! :-)

35 rätt av 35 möjliga
Tack för din medverkan!
Av de 62545 personer som hittills gjort testet, klarade du dig bättre än 59011 (94%).

Fultal

Fultal

  Ditt Fultal är: 315
Du tillhör Fultalsgrupp 6


Ditt Fultal är över Socialstyrelsens
rekommendationer.

Analys:

Jojo, här har vi legat i!

Du ligger över vad socialstyrelsen anser som normalt och är du inte gift ska du nog ta och fundera över om du kan pressa in ett bröllop i nästa veckas schema. Detta för att visa att du aktivt gör något för att bromsa dit skenande fultal.

Vad du behöver är att slå dig till ro med en man/kvinna och börja leva ett normalt liv där dubbelmackor och kebabspett är maträtter och inget annat!

Men var vaksam, även i ditt radhusområde kan farorna lura bakom närmsta häck: Swinger-grannar som lockar med car-key-partys är en vanligt förekommande frestelse som lätt kan dra dig längre ned i fördärvet.

Se även upp för oväntade kombinationer som "föräldramöte och blandbar" eller "twister och bastu". Dessa och andra, till synes harmlösa tillställningar, kan sluta i tragedi.


Hmm, kanske lite väl högt...

Detta är Lindas fel

Linda hit kan ni gå om ni vill skälla på någon för att jag publicerar listor hela tiden ;-)

OM MIG
Namn:

Kön: Kvinnligt
Ålder: 27 going on 22
Längd: 1.58
Vikt: Nä, men lägg av med det där.
Nicknamn: Bang
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Bruna

HAR DU NÅGONSIN
... blivit kysst:
Någon gång kanske…
... ätit sushi: Ja, fan va det var äckligt
... stått på scen: Ja i skolan
... blivit dumpad: Ja tyvärr
... varit ihop med någon som varit otrogen: Jag har mina misstankar…
... varit med om en bilolycka: Jag blev påkörd en gång
... klättrat på berg: Ja lite, och någon gång vill jag bestiga Kilimanjaro
... sett Vita Huset: Nej inte än

ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt:
Kallt
Spets eller satin: Spets
Blått eller rött: Rött!!
Regn eller snö: Snö
Ull eller bomull: Bomull
Rosor eller tusenskönor: Tusenskönor
Vår eller höst: Höst
Historia eller vetenskap: Vetenskap tror jag. En kombination?
Matte eller engelska: Engelska

MOTSATTA KÖNET
Gillar du någon just nu från det motsatta könet?
Njae, lite kanske.
Vet den personen om det? Nej det tror jag inte
Gillar någon annan dig just nu? Inte vad jag vet
Vad tittar du på hos en kvinna/man? Leendet, stil, rumpa…

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
Har du haft ett seriöst samtal?
Om vad? Va? Nä. Hur seriöst ska det vara för att räknas som seriöst?
Kramat någon? Ja
Kommit sams med dina föräldrar? Öh, kommit sams?! Vilket konstigt uttryck. Men vi har väl inte direkt varit väldigt osams. Inte mer än vanligt.
Bråkat med en kompis? Nej men blivit irriterad.

GILLAR DU ATT
Ge kramar:
Jaaa, älskar kramar. Jag får alldeles för lite kramar.
Ge massage: Ja, men jag är inte så duktig.
Gå promenader i regnet: Om jag har trevlig sällskap så

ÖVRIGT
Vad gjorde du förra sommaren?
I somras jobbade jag en hel del och sen var jag på Lundell på Skansen och sen åkte jag med Rosa Bussarna till Afrika och sen var jag på Lundell i Göteborg.
Förra sommaren pluggade jag webbpublicering och kommunikation samt jobbade som tidningsbud (helvetet på jorden).
Svär du för mycket? Ja, alldeles för mycket. Men jag har slutat säga fitta.
När duschade du senast? För 10 timmar sedan.
Vilken färg är det på dina byxor just nu? Svarta
Vilken färg är dina underkläder? Svarta med rosa självlysande döskallar.
Vilken låt lyssnar du på just nu? Nån RnB skit som de verkar gilla här på jobbet.
Vad var det sista du sa? Jag är kissnödig
Vad är bredvid dig just nu? En radio, en telefon, tejp, cola light, bragokex…
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn)? Vanlig blå bakgrund. Hemma är det en fin bild på Lundell som jag tog på Tyrol.
Vad var det sista du åt? Ett bragokex
Vem vill du spendera resten av ditt liv med? Jag väntar på att träffa den personen. Snart helst.
Har du en lavalampa? Nej
Hur är vädret just nu? Vet inte det är mörkt, men jag antar att det hänger regn i luften.
Vad gjorde du igår natt? Var vaken, spelade Sims, läste Knife of dreams, chattade, såg på Advokaterna, Law and order och en massa annat skräp.
Vem pratade du sist med på telefon? Maskrosbarn
Vad gör dig glad? Maskrosbarn (men hon hävdar att jag mest bara skrattar ÅT henne), andra goda vänner, god mat (hehee), min katt, ledig tid, bra böcker, Ulf Lundell, fint väder, pengar, email, sms, snygga killar som ler mot mig, julmust, fina skor, glada kunder som jag kan hjälpa, nystrykt tvätt, köra fort, resor, lukta gott, jul, pyssel, nystädat rum (ojoj sällan jag får vara glad åt det), besök, kramar, att hinna med bussen, vara i tid, baka, Samarin, Novalucol, att bli sådär lagom utmattad på ett träningspass, sömn när jag behöver det, mitt snabba bredband…


Pasta med svamp- och lökröra

Taget från Ica tyckte det lät himla gott, ska testa det någon dag i veckan.

 Ingredienser

280 g pasta
2 gula lökar
400 g champinjoner
1 förpackning (500 g) krossade tomater smaksatt med basilika
1 dl lättcrème fraiche
1 msk olja
1 tsk salt
1-2 krm peppar

Portioner: 4
1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
2. Skala och skiva löken. Skölj, ansa och skär champinjonerna i fjärdedelar.
3. Fräs lök och champinjoner i olja tills all vätska kokat in. Häll på de krossade tomaterna och rör i crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra utan lock ca 10 min. Låt pastan rinna av.
Servera den nykokta pastan med röran, färskriven parmesanost, bröd och strimlad sallad.

För alla: Använd glutenfri pasta om du inte tål gluten. Ersätt lätt crème fraichen med soja- eller havrebaserad gräddprodukt om du inte tål mjölk eller laktos.

Tips!
Smaka gärna av röran med 2-3 pressade vitlöksklyftor så får den lite extra smak.

Hjälp i den ekonomiska djungeln!

HJÄLP!
Jag har sökt på internet, jag har ringt två banker och jag har nära tårarna nu. För jag förstår inte. Och ingen vill hjälpa mig att förstå.

Jag vill köpa en lägenhet. Jag räknar med att den går loss på 1.2milj ungefär eftersom jag vill köpa i Stockholms närförort (helst Alvik eller närliggande). Jag äger redan en lägenhet i en annan stad. Jag beräknar att gå med hyfsad vinst när jag säljer den, jag kommer få till kontantinsats samt topplån ungefär. Jag ringer banken, vill fråga om brygglån (som jag har hört att det heter), vad det finns för villkor, är det bättre att sälja min nuvarande lägenhet först osv osv.

Bank1
Hon ringer mig efter att jag har mailat henne. Hon är inte en telefonmänniska kan man säga. Hon fokuserar på HELT fel saker. Jag frågar henne. Hon ger inget svar utan koncentrerar sig bara på det hon kan, ingenting annat. Jag frågar igen, då blir hon sur. Undviker mina frågor som en politiker. Sen säger hon att jag med min lön kan få ett lån på MAX (helst mindre enligt henne) på 800k. Jag frågar varför. Vänner har samma inkomst om jag och har kunnat få lånelöfte för ungefär 1.2. Ska det verkligen behöva skilja 400k? Hon talar om för mig att jag har för låg inkomst. Att jag inte kan klara av att räntan går upp till 6.5%. Reality check please. Räntan ligger på 3% ungefär. Den går inte upp 3.5%  i ett nafs. OM den skulle göra det skulle jag enligt deras egen hemsida där jag har gjort en uträkning ändå klara av det. Det skulle bli tight, inga Stella McCarneyskor skulle bli köpta av mig, men det skulle fungera.
Jag talade om för kvinnan på andra änden att jag skulle vända mig till en annan bank.  "Tror du verkligen du får högre lån hos en annan bank" sade hon i en ton som lät nedlåtande och illavarslande. Som om jag verkligen vill ta ett lån hos en bank med sådan personal.

Bank2
Jag ringer. Frågar hur högt lån jag kan få. Tjejen som svarar pratar värmländska. Jag får bra vibbar. Det skulle jag inte ha fått. Hon talar om för mig att jag måste ansöka om lånelöfte på deras hemsida. Jag säger att det vill jag inte göra, jag vill ju veta hur högt lån jag kan få, inte be dem om en miljon kreditupplysningar och att liksom testa mig fram. Hon sade att hon kan inte hjälpa mig, om hon ska hjälpa mig måste HON göra en lånelöftesansökan på deras hemsida och det ska hon ju inte behöva göra. Nehej sade jag, men vem kan jag prata med ang brygglån, jag vet inte hur stort lån jag behöver. Det är mig du ska prata med sade hon, men jag måste göra en lånelöftesansökan om jag ska kunna säga hur stort lån du kan få så det är bättre om du gör det själv.
Har ni inga beräkningar på hur mycket jag ska ha över varje månad tex frågar jag. Nej sade hon då.
Frågor: Heter det inte brygglån? Visste inte tjejen vad jag pratade om? Är de inte en bank, ska de inte kunna hjälpa mig med sådanthär?

Alltså behöver jag hjälp. Ska jag ringa en tredje bank? Jag blir uppgiven och trött.

Frågar jag fel? Något fel måste jag ju göra? VAD SKA JAG GÖRA OCH HUR?


jag har ingen bra rubrik till det här

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng: Jag, om inte jag så var det mb
Såg dig gråta: Oj. Folk ser mig inte gråta så ofta. Men jag grät lite på Tyrol för det var så vackert.
Du gick på bio med: Tess
Du gick på stan med: Maskis
Skällde på dig: Det var säkert mamma
Skickade ett e-mail till dig: Rainbowluv

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Ja
Bråkat med ditt husdjur: Jo, Janne har en mycket stark vilja. Min är starkare. Jag är större. Jag vann.
Drömt något galet som hänt nästa dag: Inte nästa dag men några dagar senare.

VARIT I...
Norge: Ja
Finland: Nej
USA: Ja
Kina: Nej (snart)
Tyskland: Ja

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Hela tiden
Är du ensam nu: Singel har jag för mig att det kallas. Och jag sitter ensam vid datorn just precis nu.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Ulf Lundell låtar alt. skitlåtar jag vill få ut ur huvudet fort som attan.
Vill du ha barn: Ja, 3-4st så jag måste sätta fart...

EXTRA STUFF...
Tar du droger:
Nej
Dricker du: Ja
Vem är din bästa vän: Maskrosbarn kanske, trots att hon är så ny.
Vad är du mest rädd för: Hajar
Vilka kläder sover du i: inga
Vart vill du gifta dig: Inte i kyrkan.
Vem hatar du verkligen: FR
Varit kär: Ja
Kör du bil: Ja om jag har tillgång till en.
Har du ett jobb: Ja
Gillar du att ha folk omkring dig: Oftast men inte alltid, ensamtid är viktig tid
Är du ett hälsofreak: Näe men jag ska bättra mig

FAVORIT...
Rum i huset/lägenheten: öööh, sovrummet/vardagsrummet
Typ av musik: Ulf Lundell
Parfym: Rose Absolute (S McCartney), Allure (Chanel), Pleasures (Estee Lauder) och Amour Amour (Cacharel)
Månad: September och december
Sten: Diamant!

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Ja herregud
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Ja det har jag. Senast på You oughta know (Alanis Morisette), men jag förstår inte hur den kom in i min hjärna.
Sagt "jag älskar dig": Nej
Velat säga till några att du älskar dem: Nej
Träffat någon ny: Öh, det gör man väl dagligen i typ kassan på affären.
Saknat någon: Ja, alla mina vänner borde bo i Stockholm.
Kramat någon: Maskis igen

SENASTE....
Låt du hörde: Tell me (Laleh)
Film du såg: Kalle och Chokladfabriken (på bio) På tv är jag så dålig på att se hela filmer...
Drink du köpte: Pretty in pink tror jag den hette, Vodka Cranberryjuice och Sourmix.
Sak du stal: Jag stjäl inte, men jag lånade en mugg från jobbet härom veckan ;-)
Mat du åt: Hamburgare
Gången du åt en 7-Eleven korv: Det är inte tjänlig människoföda, jag har aldrig ätit en 7-Eleven korv.


Livet efter lördagen

Jag äter inte ppiller. Avbrutet samlag är inte rekommenderat som preventivmedel. Vad händer om jag blev med barn? Jag är inte så väldigt orolig och just det gör mig lite orolig för jag borde väl vara orolig. Hmm. Fortsättning lär följa om en månad eller så. Hur snabbt kan man eg gravtesta sig? Nu orkar jag inte riktigt lägga ner energi på detta, jag har inte visat mig vara överdrivet fertil tidigare. Men man vet aldrig. OM detta otänkbara skulle ha hänt, vad ska jag göra? Note to self: ha alltid kondomer hemma för man vet inte.

Man blir också konstant kåt av att ha sex en gång (natt) och sen inte mer. Mycket frustrerande. Förut var jag inte så frustrerad som jag är nu. Hur lång tid kommer det ta att försvinna?  Borde jag sluta skriva nu? Näh, det är min blogg, sitter ni o rodnar får ni väl sluta läsa. Fast det är slut nu. Det pinsamma alltså. Så egentligen borde jag utfärdat varning tidigare. HA! busigt av mig.


Min dag i korthet (?)

Jag försöker vända på dygnet. Var uppe till 3 i natt och vaknade vid 11 ungefär. Får försöka utöka i natt. På något sätt. Det finns inte så mycket att göra 3 på natten. Förutom att spela the Sims och det var int ens kul. Men det tar tid.

Jag tänkte gå till banken idag. Prata lite med någon face to face om brygglån, bolån osv. Snubben (nåja, gubben, han var flint och ca50) bakom kassan sade att de inte hade tid för mig. Att jag var tvungen att ringa någon. Han gav mig ett nummer. Ingen svarar på det numret. Vill de inte ha mitt lån? Jag har ganska mycket på FSB, jag var beredd att ta mitt nya lån där också. Nu funderar jag på att ringa en annan bank. En bank som kanske har tid för mig. Det enda jag hade var några korta frågor om hur det går till med ett brygglån, hur lång tid jag har på mig osv. Jag tog Kundtjänst-lappen, inte Kassa-lappen. Jag har inte telefonbanken. Vad skulle jag ha gjort?!

Jag har en faibless. Jag har flera. Men den aktuella är för lite dyrare produkter. Idag köpte jag Trind nailpolishremover, Trind nagelbalsam, Clinique deo, Clinique bodybutter och igår köpte jag Trind nailrepair. Mina naglar är mycket fina nu. Min hud är len. Deon tar ingen uppmärksamhet från min parfym. Ja just det, för någon dag sedan köpte jag även Rose Absolute (Stella McCartney). Allt detta har gått på kanske 1100 eller så. 1100 är ett par riktigt snygga jeans eller skor. Men jag väljer att lägga det på produkter. Allting går att sälja med mördande reklam. Men mot mig behöver man inte ens rikta någon reklam, jag köper ändå.


Jag käkade i Kungshallarna (eller heter det Kungshallen) idag med en kompis. Grymt gott. En kille satte sig vid bordet bredvid. Snygg. Hade stil. Varför säger jag ingenting? Kan man säga något i en sådan situation? VAD kan man säga? Hej, du är fin, vill du sitta vid vårt bord? Hmm nej det funkar inte. Istället gick vi när vi hade ätit upp och han började läsa tidningen.


Fel

Ibland blir det lite fel. Som igår. Jag har sett fram emot Tarantino regisserade CSI vädligt länge. Igår var det äntligen dags! 22.10 slår jag på tvn och inser att jag har missat större delen av filmen. Bara för att jag har suttit och spelat The Sims som är ett skitlångsamt och tråkigt jävla spel som jag inte förstår hypen över. Kan någon förklara för mig hur det spelet kan vara så himla spännande?!

hits