Schweiz

Jamen är det så jävla farligt om de lade sig? Det är väl fan värre om de inte är bättre än sådär?! Schweiz kan bli nog så farliga i kvarten, Sverige är inte värst bra. De har iaf inte visat något den här turneringen, Foppa eller inte. Och Sedinarna. Framtiden? Nå, de är ju inte purfärska längre men nog fan åker de omkring och leker kurragömma.



jag har tränat box nu. Är så trött i armarna och händerna att jag knappt kan skriva....

Kommentarer:
Postat av: Zarah

Funtar på att skriva ett inlägg om hockeyn, för jag SKÄMS! OM de nu lade sig så skäms jag över att vara svensk, jag kan inte stå för ett sådant hockeylag. Men visst, är de så kassa är jag inte heller stolt, men då har de iaf förlorat... ehh, ja..
"Taktik", möjligtvis... men ska man vinna så ska man fan göra sitt bästa i varje match och inte "fuska" sig fram.. nej, fy! Riktigt dåligt... =( *besviken*

Postat av: El Mango

Jag såg som tur var inte matchen. Men jag tror inte att Foppa och grabbarna planerade att förlora, att det var en läggmatch. Däremot tror jag att motivationen inte var på topp. I morgon borde det dock inte vara något fel på motivationen. Skönt att slippa Kanada i kvarten.

2006-02-22 @ 00:00:57
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Mamselamsen

Jag såg inte matchen, men om de lade sig... tja varför inte. Stör mig inte ett skvatt.

2006-02-22 @ 10:02:17
URL: http://mamselamsen.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits