Jag har sett en lägenhet... (uppdaterat)

...den verkar för bra för att vara sann. Förmodligen är den det också men jag har mailat mäklaren utifallatt. Något måste vara fel på den. Det var återvisning i måndags och den är fortfarande inte såld, hur kan det vara möjligt? Fast....det är ju torsdag idag, alltså kanske det blir klart idag. Det är ju trots allt inte så att alla budgivningar går på 12 timmar som de har gjort på de lägenheter jag har tittat på hittills.
Håll tummarna!!!

Idag ska jag sitta vaken hela förmiddagen och vänta på att mäklaren ska ringa för att ge mig det tråkiga beskedet; tyvärr lägenheten är såld. (alternativt: budet ligger på 1,8)

UPPDATERAT 09,19
Ja, den var såld såklart.
En ganska dryg mäklare sade åt mig att den var såld.  (jag fick själv ringa upp, nu hade ju inte mäklaren något att vinna på att ringa mig. annars ringer de alltid både i tid och otid) "det var ju visning i helgen" sade hon på ett självklart sätt. "jaha, men den ligger kvar på nätet" sade jag då. "ja men den ska tas bort" sade hon då. Jag orkade inte bry mig. Lägenheten gick för 1350k vilket var rätt billigt ändå. Fan.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits