huvudvärk, flytt och allmän förvirring

Jag vill börja med att beklaga mig för jag har spränghuvudvärk. Det kan vara vätskebrist eller förkylning. Jag hoppas på vätskebrist! Tänker inte vara sjuk i januari, helst inte februari heller.
Ibland undrar jag om jag biter ihop tänderna för hårt, ibland får jag huvudvärk pga det tror jag. Vad kan man göra åt saken?

Jobbet har flyttat till annan lokal i de nästan-centrala delarna av hufvudstaden. Lite krångligt såhär i början men gör varken från eller till för min restid så jag är rätt nöjd ändå, skönt med förändring.

Jag klippte av en bra bit av håret igår. Nu önskar jag att jag hade tagit mer. Kanske så mkt som 5cm till hade jag nog kunnat tänka mig att klippa av. Kanske får jag en knäpp och klipper en bit till, det var så skönt med kort hår! Men, jag tänkte ju spara ut till långt till sommaren. Svårt val.

Mina nyårslöften går inget vidare.

Ett annat av mina löften borde vara att bli kär, men det är ju onödigt att lova något som man inte har någon möjlighet att hålla...

Kommentarer:
Postat av: crrly

Bettskena, tös, bettskena!

Postat av: Virvla

Oj, det var jättedyrt med bettskena, jag kollade hos folktandvården. Kan man använda den på dagen också, det kan jag väl ändå inte göra? Fast jag biter ihop jättehårt när jag sover också tror jag. Huvudvärk och lite ont i käkarna har jag i vilket fall.

2006-01-05 @ 00:15:23
URL: http://virvla.blogg.se
Postat av: El Mango

Jag tycker synd om dig för huvudvärken... om du tar tillbaka "mongo". ;-)

2006-01-05 @ 00:41:41
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Virvla

men det rimmade ju så bra!! ;-) Mangomungoböna! :-D

2006-01-05 @ 00:47:15
URL: http://virvla.blogg.se
Postat av: El Mango

Fattar inte att du tycker att woophy verkar meckigt. Det är ju superlätt, t o m för en data-amatör som jag. Men om jag kan hjälpa dig på något sätt är du välkommen att fråga.

2006-01-05 @ 01:44:40
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: El Mango

Fattar inte att du tycker att woophy verkar meckigt. Det är ju superlätt, t o m för en data-amatör som jag. Men om jag kan hjälpa dig på något sätt så är du välkommen att fråga.

2006-01-05 @ 01:47:29
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Foxy Li'l Retard

Det här är ju värsta reservationen: "men det är ju onödigt att lova något som man inte har någon möjlighet att hålla". Jag hoppas att du vet om det. Nu kommer du ju att bli kär innan våren blir sommar i allefall. Visst?

2006-01-05 @ 03:41:41
URL: http://mammotikonta.blogspot.com
Postat av: Matte

Ja, jag säger då det. Irland. Inget dåligt ställe ;-)

2006-01-05 @ 06:23:54
URL: http://glenns.blogg.se
Postat av: Foxy Li'l Retard

Jag känner mig så löjlig när jag kommer med sådana där påståenden, sätter mig till doms, försöker få alla att vara lyckliga när jag inte riktigt vet vad det handlar om.

Fuck Peter som luras hela tiden! Märkligt nog ser jag Peter André framför mig hela tiden. Det måste bero på att du skrivit Amor i parantesen. Jag kan lätt joina "I hate Pete André" för att projicera frustration och ilska någonstans. Okej (eller är det synd om den Petern)?

2006-01-05 @ 08:52:10
URL: http://mammotikonta.blogspot.com
Postat av: bionda aka mrs Mango

Klart du ska bli kär! Förr eller senare kommer det någon som förvandlar dig till fruktfru! ;-)

2006-01-05 @ 16:14:41
URL: http://subjektivitet.blogspot.com
Postat av: Virvla

Fruktfru...heheheehee!! När blir det fruktsallad egentligen då?! vid släktträffar?

2006-01-05 @ 23:04:07
URL: http://virvla.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits