Peter Rooth, Maria Jihde

Inte perfekta lika som bär bilder, men visst ser ni likheten?!

                     
                 
 


En dröm som jag alltid har haft, men aldrig kommer att få uppleva, är att få vara med på ett OS. Bo i OSbyn, tävla och titta på alla andra som tävlar det skulle inte kunna bli bättre. Jag har ingen stor idrottslig talang, det är väl bara att inse faktum att om jag inte byter nationalitet och börjar med någon obskyr sport har jag ingen chans.

Kommentarer:
Postat av: El Mango

För många år sedan skickade jag in ett bidrag till Lasse Anrells "lika som bär" i Aftonbladet. Det inte bara kom med, det blev "veckans värsting" också. Jag vet att du blir gryyymt imponerad nu... ;-) Bidraget var Jonas Thern och Beavis från MTV:s "Beavis & Butthead".

Postat av: El Mango

Fixar man lite sponsorer och gör "en Ludmila" kan man väl alltid tävla för någon liten nation, typ Östtimor eller Burkina Faso?

2006-02-25 @ 16:44:30
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Therese

Byt till något lilleputt land. Minns sommar-OS i Athen där skickade något ö-land i Stilla havet en tävlande och han kom sist i sin gren. Jag tror han sprang men minns inte distansen.
Förra vinterOS skickade Cypern en deltagare som åkte slalom och också lyckades komma sist.
För ett antal år sen ställde ett gäng från Jamaica upp i bob i vinterOS. Det har gjort en rolig film om det här. Dom fick mycket uppmärksamhet men en dålig placering

2006-02-25 @ 22:51:57
URL: http://utrikse.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits